Sådan Vælger Du En Cykel - Pålidelig Og Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Cykel - Pålidelig Og Korrekt
Sådan Vælger Du En Cykel - Pålidelig Og Korrekt

Video: Sådan Vælger Du En Cykel - Pålidelig Og Korrekt

Video: Sådan Vælger Du En Cykel - Pålidelig Og Korrekt
Video: Sådan lapper du cyklen 2024, Kan
Anonim

Cykler er stigende igen: I de sidste par år har tohjulede køretøjer oversvømmet store byer. En stilfuld og pålidelig cykel er en dyr fornøjelse. Så der er et par ting, du bør vide, før du vælger en cykel …

Sådan vælger du en cykel - pålidelig og korrekt
Sådan vælger du en cykel - pålidelig og korrekt

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for, at du virkelig vil have en cykel. Lån en cykel fra en, du kender, og prøv den i et par dage. Og først derefter vælge en cykel.

Trin 2

Beslut nøjagtigt, hvor du vil cykle. Det afhænger af, hvilken cykel man skal vælge. Tohjulede "heste" er opdelt i: turist, vej og fornøjelse (brede dæk, glatte dæk, 5-6 hastigheder); langrend eller cykler under vanskelige forhold (smalle dæk, gummi med pigge, støddæmper foran, op til 18 hastigheder) bjerg (med for- og bagstøddæmpere, kraftfuld ramme, hævet vogn, bredt lige rat, fra 20 hastigheder). Køb ikke en mountainbike til byvandringer!

Trin 3

Udstyr, når du vælger en cykel - du har brug for en masse små, men nødvendige dele. Ammunition - rygsække, windbreakers, strømpebukser og sneakers - kan købes næsten overalt. Men cykelhjelme bliver nødt til at se ud. Vælg også briller og handsker til din cykel. Reparationssættet og det lille førstehjælpssæt beskadiges ikke. Du bliver muligvis nødt til at bruge penge på en klokke, fendere, en fodstøtte, lys, en pumpe, et babysæde, en bagagerum osv. Hvor dyr en cykeludstyr vil være, bestemmer, hvor lydig, pålidelig og hurtig din tohjulede ven vil være.

Trin 4

Omsorg. I en stor sæson er det nødvendigt at adskille og smøre en eller to gange fuldstændigt. Du kan gøre det selv, eller du kan stole på specialisterne. Hvis du kører hver dag, skal hjulkæden rengøres og smøres en gang om ugen. Hvis du bliver fanget i regnen, skal du rengøre og smøre kæden efter ridning. Når kæden er skinnende, skal du tørre den af og lade den tørre. Smør derefter den tørre kæde med en sprøjte eller en speciel smøremiddel, og slip en dråbe olie i hvert kædeled. For bedre distribution skal du træde i cirka et minut og lade cyklen stå i 4-5 timer. Det er stadig at tørre kæden grundigt af med en tør klud.

Trin 5

For at beskytte din stålvenner mod flykaprerne, når du vælger en cykel, skal du straks købe en speciel kabellås og bedre på nøglen og ikke på koden. Den sikreste måde er slet ikke at lade din cykel være på gaden.

Anbefalede: