Sådan Vælges Og Købes En Cykel Korrekt

Sådan Vælges Og Købes En Cykel Korrekt
Sådan Vælges Og Købes En Cykel Korrekt
Video: Sådan Vælges Og Købes En Cykel Korrekt
Video: Cykelvask: Sådan rengører du din cykel korrekt 2023, Februar
Anonim

For et årti siden var det svært at forestille sig et så stort udvalg af cykler. Mange kørte på den afprøvede Kama-cykel, som var velegnet til ethvert terræn. Men tiderne ændrer sig, og der er nu dedikerede cykler til enhver type terræn og kørestil.

Sådan vælges og købes en cykel korrekt
Sådan vælges og købes en cykel korrekt

Med det stigende udvalg af forskellige cykelmodeller kæmper de fleste købere med at finde den rigtige tohjulede ven.

For at gøre dette skal du kende følgende parametre:

  1. Din højde;
  2. Din vægt.

Derefter skal du beslutte dig for kørestil, og afhængigt af dette, typen af ​​cykel.

Valg efter højde. For at måle din højde nøjagtigt skal du gøre det barfodet. Du skal kende din rigtige højde for ikke at tage fejl ved at vælge størrelsen på en passende cykel.

Når du vælger en cykel, skal du se på dimensioneringsgitteret for et bestemt firma. Disse tabeller er udarbejdet af producenterne selv.

Når du køber på Internettet, vil en beregningsmetode til valg af størrelse være praktisk. For at vælge den rigtige cykel skal du måle højden fra lysken til gulvet og gange denne værdi med 0,66 for en landevejscykel eller 0,57 for en mountainbike. Modtaget - dette er størrelsen. For at konvertere til tommer skal du dele det modtagne med 2, 54.

Valg baseret på vægt. Hvis du vejer mindre end 80 kg, anbefales det ikke at købe cykler med en lang sadelpind.

Hvis du vejer mere end 80 kg, skal du ikke købe en højhastighedscykel af stor størrelse, fordi det vil være svært for dig at håndtere en sådan cykel, du bliver hurtigere træt og du vil ikke være i stand til at udvikle dig høj hastigheder på sådan en cykel. Det foretrækkes at tage en mountainbike eller bycykel. På disse modeller vil du køre i en mere lodret position, og din ryg bliver mindre stresset.

Valg af cykler afhængigt af kørestil og terræn. For byen: by, krydstogter, foldecykel.

For mere aktiv ridning: landevejscykler, fuld suspension, hardtails, hybrider, mountain MTB'er.

For tricks: en cykel med lav ramme gør det, et par størrelser mindre end den beregnede størrelse.

Når du henter en tohjulet ven, skal du passe på billige modeller med en uforståelig rammeform. Disse cykler er lavet af billige dele i lav kvalitet. Den primære funktion af disse cykler er at få din opmærksomhed. Husk dette, så du ikke behøver at bruge flere penge på reparationer eller købe en ny cykel.

Populær af emne.