Hvordan Man Lærer At Hoppe

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Hoppe
Hvordan Man Lærer At Hoppe

Video: Hvordan Man Lærer At Hoppe

Video: Hvordan Man Lærer At Hoppe
Video: Hvordan lærer man at hoppe op 2024, Kan
Anonim

Jump er en grundlæggende færdighed inden for akrobatik, gymnastik og atletik. Det er også en glimrende indikator for kroppens udvikling, fordi bruger næsten alle muskler i kroppen så meget, at du kan øge indikatorerne med et dusin centimeter, selv uden at du læsser dine ben overhovedet.

Hvordan man lærer at hoppe
Hvordan man lærer at hoppe

Instruktioner

Trin 1

Lær teknikken. Et godt spring fra naturen gives ikke til alle, men dette kompenseres mere end med den korrekte udførelsesteknik. Der er mange typer spring - tredobbelt, stående, flossberry flop, saks og det sædvanlige løbespring. De er drastisk forskellige fra hinanden, så der er ingen universel teknik. Det kan dog bemærkes, at mange nybegyndere atleter lægger for lidt vægt på skulderarbejde og yderligere "ryk" i luften, hvilket opstår på grund af en skarp ungruppering.

Trin 2

Udvikl dine skuldre. Som nævnt ovenfor er skulderarbejde et af de vigtigste aspekter ved springet, og det er lige så vigtigt som det korrekte skub fra jorden. Hvis du står op til rummets fulde højde og prøver at rykke armene op (ved hjælp af hele leddet), vil du føle, hvordan du vil blive kastet i luften uden nogen anstrengelse fra dine ben. For at forbedre denne effekt skal du udvikle den øverste del af kroppen, opnå høj mobilitet, og den bedste måde at gøre dette på er en vandret bjælke. Hæng med et bredt greb og drej dine håndflader mod dig. Rul nu over, træk dine ben under stangen, og sænk dig langsomt ned. Hvis grebet er bredt nok, kan skulderleddet "vrides", og du vil finde dig selv vendt fremad igen. Vær forsigtig - hvis grebet er smalt, risikerer du at forskyde leddet.

Trin 3

Træn alle slags spring parallelt. Dette gælder især for ekstremsport bundet til fodarbejde - for eksempel parkour. Når du har oprettet et løbsspring korrekt og har lært at "flyve" i tilstrækkeligt imponerende afstande, vil du dermed ophøre med at være bange for at hoppe fra stilstand med store højdeforskelle. På den anden side giver et højt spring med "saks" dig mulighed for korrekt at indstille vinklen til løft i luften - problemet for mange nybegyndere er, at de ikke skubber jorden ned i en vinkel på 45 grader, hvilket hvorfor de ikke udnytter deres potentiale fuldt ud.

Anbefalede: