Hvordan Man Lærer At Hoppe I Vandet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Hoppe I Vandet
Hvordan Man Lærer At Hoppe I Vandet

Video: Hvordan Man Lærer At Hoppe I Vandet

Video: Hvordan lærer man at hoppe op 2022, December
Anonim

At lære at hoppe i vandet alene er meget muligt. At overvinde frygt er en af ​​ingredienserne til succes. Du bør ikke prøve at overraske andre med din bravado ved at springe uden at være forberedt på det på forhånd. Sådanne "bedrifter" nytter ikke nogen og kan føre til triste konsekvenser.

Hvordan man lærer at hoppe i vandet
Hvordan man lærer at hoppe i vandet

Instruktioner

Trin 1

Springet ud i vandet skal indledes med jordforberedelse. Du er nødt til at udarbejde koordinationsbevægelser på forhånd, sørg for at du ikke har frygt for højder.

Trin 2

Nøglen til et vellykket spring i vandet er et veluddannet vestibulært apparat, evnen til at kontrollere din krop i luften. Dette opnås ved akrobatiske øvelser: at hoppe over en hest, en ged, en række salto på gymnastikmåtter.

Trin 3

Vi husker de vigtigste faser af et spring i vandet. Der er kun fire af dem: tilgang, skub, flyvning og adgang til vandet. Den nemmeste måde er at hoppe med ben fra den forreste søjle, bøjet over, populært kaldt det et spring "soldat".

Trin 4

Hvis du begynder at lære at hoppe i vandet i poolen, vil det se sådan ud: nærmer dig forkant af brættet, hold dig opmærksom. Samtidig rettes kroppen ud, armene er ved sømmene, hagen hæves, fødderne er forbundet og parallelle med hinanden, med tæerne griber vi kanten af ​​brættet. Med en lige ryg er du nødt til at bøje knæene let og skubbe skarpt væk fra brættet i en retning fremad og opad.

Trin 5

Når du flyver i luften, er du nødt til at opretholde en opretstående position af kroppen, let bøjet tilbage, hovedet er hævet. Indføring af vandet skal være vinkelret på vandoverfladen uden at sprøjte for meget. For at gøre dette skal du ikke se på dine fødder, mens du udfører et spring, men prøv at navigere efter objekter på jorden.

Trin 6

Hvis det ikke er umiddelbart muligt at udføre en afmontering med en start, så kan du begynde at mestre at hoppe i vandet fra nedfald, det vil sige fra passive fald. Kroppens udgangsposition er den samme som i det første tilfælde. Kun i stedet for frastødning udfører vi en langsom hældning, der bliver til et fald. I det øjeblik, hvor hovedets position er under kroppen, skal hælene gå op, fødderne strækkes i en lige linje. Fald i vandet udføres med en lige ryg, armene strækkes ud til vandet, indgangsvinklen er 70-80 grader.

Trin 7

Hvis du ikke kan overvinde din frygt for at hoppe alene, skal du bede en mere erfaren ven om hjælp. Først kan du øve dobbelt spring, der holder hænder. Hoppe i par lindrer følelsesmæssig stress, og efter et par af sådanne aktiviteter kan du nemt hoppe i vandet uden hjælp.

Populær af emne.