Hvordan Man Lærer At Hoppe Højt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Hoppe Højt
Hvordan Man Lærer At Hoppe Højt

Video: Hvordan Man Lærer At Hoppe Højt

Video: Pernille som hopper højt 2022, November
Anonim

Når man bliver spurgt, hvordan man lærer at springe højt, "svarer" mange basketballspillere med et enkelt skuldertræk. Det er ret svært, men stadig muligt. Først skal du forberede dig fysisk ved at strække og styrke nogle muskler. Lad os analysere en af ​​måderne til at lære, hvordan man springer højt mere detaljeret.

Du kan gøre det samme, men kun hvis du træner hårdt
Du kan gøre det samme, men kun hvis du træner hårdt

Instruktioner

Trin 1

Knæl først tæerne for at sikre dig en blød landing. Arbejd derefter din ankel, og drej begge ben med uret. Det er også meget vigtigt at bestemme, hvilket af dine ben der er rykket. Men det er slet ikke svært. Bare bed en ven om at give dig et skub i ryggen. Uanset hvilket ben du fremsætter, er din idiot.

Trin 2

Fortsæt opvarmningen og fortsæt til den anden fase. Klem ti gange ud, og tag derefter en medium vægt på (for eksempel et specielt bælte med sand, en dokumentmappe med bøger osv.). Spring nu 250 gange uden rebet (øg belastningen gradvist over tid).

Trin 3

Efter opvarmningen kan du starte træningen i sig selv. Så start med at hoppe fra en højde. Lad det være en lav stol eller afføring. Først kan du hoppe (eller rettere springe) på to ben, men generelt skal du lære at gøre det på et ben. Med denne øvelse vil du udvikle musklerne i din ankel, knæ og underben. Tyve sådanne spring om dagen vil være nok. Selvfølgelig vil du blødgøre belastningen på dit ben så meget som muligt ved landing.

Trin 4

Det tredje og sidste trin i din træning er selve hoppingen. Find et passende sted til din praksis. Det kan ikke kun være et motionscenter, men også en almindelig park med høje træer. I det første tilfælde skal du øve springet til ringen fra løbefoden, løbe op og hoppe. Mens du er i parken, skal du finde en mere eller mindre tyk gren omkring ringens højde og prøve at nå den i et spring. Ved at kombinere basketballundervisning med denne metode opnår du resultater hurtigt nok.

Populær af emne.