Hvor Højt At Hoppe

Indholdsfortegnelse:

Hvor Højt At Hoppe
Hvor Højt At Hoppe

Video: Hvor Højt At Hoppe

Video: Hvor Højt At Hoppe
Video: Hvor højt kan Chili hoppe? 2024, Kan
Anonim

Evnen til at springe højt kan hjælpe i nogle livssituationer, for eksempel når der er behov for at overvinde en hindring. Regelmæssige springklasser holder dig i god fysisk form. For at opnå nogen resultater er det nødvendigt at udføre forskellige øvelser, der ikke kun udvikler benmusklerne, men også hele kroppen.

Hvor højt at hoppe
Hvor højt at hoppe

Instruktioner

Trin 1

For at hoppe højt skal du have et minimum af fedt. I kampen mod overvægt hjælper cykling, jogging, klasser i gymnastiksalen. Vær særlig opmærksom på ernæring, den skal være afbalanceret. Kosten skal indeholde så mange grøntsager og frugter som muligt, det tilrådes at overholde en bestemt diæt. For at gøre dette skal du kontakte en diætistlæge.

Trin 2

Giv din krop nok tid til at hvile. Sov mindst 8 timer. Hvis du føler dig træt efter arbejde eller skole, er det bedst at udsætte din træning. I stedet for at træne, skal du bare gå en tur i den friske luft. Overarbejd ikke din krop.

Trin 3

Når du sammensætter et træningsprogram, bør du ikke begrænse dig til almindelige højdespring. Alternative dybe spring og spring på det ene ben; spring over forhindringer. Hoppetovsøvelser er meget effektive.

Trin 4

Lav strækøvelser, lunger. Tag et bad efter din træning, helst et varmt bad. Hvil mindst to dage om ugen, helst hver anden dag. Dette vil give musklerne tid til at vokse og frigøre spændinger.

Trin 5

Hvis du har nogen form for skade, skal du kontakte din læge, før du planlægger din træningsrutine. Juster programmet, så der påføres den belastede del minimal belastning.

Trin 6

Glem ikke den harmoniske udvikling af muskler i hele kroppen. Det er ikke kun benene, der er involveret i springet, derfor er det nødvendigt at udføre øvelser for forskellige muskelgrupper for at opnå maksimale resultater.

Trin 7

Fordel belastningen. Foretag ikke for mange squats og hopp. Stop med at træne, hvis du føler dig træt. Efter en lang undervisningscyklus (mere end 3-4 måneder) anbefales det at tage en to-ugers pause. Juster programmet gradvist, reducer om nødvendigt belastningen. Vær tålmodig - det tager tid at opnå ethvert resultat. Afhængigt af træningsprogrammets rigtighed, tilrettelæggelse af klasser, ernæring og niveauet af fysisk kondition, kan et seriøst resultat vises om få måneder.

Anbefalede: