Hvor Mange Kalorier Bruges Til At Hoppe Reb

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Kalorier Bruges Til At Hoppe Reb
Hvor Mange Kalorier Bruges Til At Hoppe Reb

Video: Hvor Mange Kalorier Bruges Til At Hoppe Reb

Video: Hvor Mange Kalorier Bruges Til At Hoppe Reb
Video: Умные часы Mafam MX5: что нужно знать // Часы с телефонными звонками по Bluetooth 2024, April
Anonim

Springtov er et sjovt og interessant tidsfordriv, der kan medføre betydelige fordele for din figur. Dette skyldes, at springtov er en af de mest energiforbrugende typer sportsaktiviteter.

Hvor mange kalorier bruges til at hoppe reb
Hvor mange kalorier bruges til at hoppe reb

Springtov involverer et stort antal muskler, som på dette tidspunkt arbejder med en høj grad af intensitet.

Samlede kalorieudgifter

Springtov betragtes som en af de mest energiintensive sportsgrene og overgår sådanne populære aktiviteter som løb, yoga eller gymnastik i denne indikator. I gennemsnit kan træning med denne træningsmaskine forbrænde cirka 750 kilokalorier i timen.

Det skal dog huskes, at det endelige kalorieforbrug kan justeres betydeligt afhængigt af flere faktorer. Den første af disse er klassernes intensitet. Generelt kan vi sige, at jo mere aktivt du hopper, jo flere kalorier forbrænder du: Derfor er den mest effektive i denne forstand den maksimale springfrekvens, du er i stand til. Især opnås et energiforbrug på 750 kilokalorier i timen med en træningsintensitet på ca. 100 spring i minuttet.

Derudover er det nødvendigt at tage højde for de studerendes parametre. Det er kendt, at en person med mere vægt er i stand til at forbrænde flere kalorier pr. Tidsenhed med den samme intensitet af aktiviteter med en person med mindre vægt. Denne regel gælder også for denne type sportsaktiviteter såsom springtov. Så for eksempel kan en person, der vejer 90 kg, tabe omkring 230 kilokalorier på 15 minutter af denne aktivitet, mens en, hvis vægt er 70 kg, kun er omkring 180.

Kontraindikationer

Således er rebet en sjov og interessant aktivitet, der kan give betydelige fordele for din figur på relativt kort tid. For at opnå en mærkbar effekt er det naturligvis nødvendigt at bruge mindst et par minutter om dagen til denne type aktivitet regelmæssigt: så vil resultaterne ikke længe komme.

På samme tid er det i nogle tilfælde bedre at nægte at hoppe reb på trods af hele deres tiltrækningskraft. Vi taler om tilstedeværelsen af kropskarakteristika, hvis tilstedeværelse kan føre til ubehagelige konsekvenser under regelmæssig træning med denne træningsmaskine. Så for eksempel, hvis en person har en betydelig mængde ekstra pund, kan springtov lægge en betydelig belastning på leddene og føre til deres for tidlige slid. I sig selv bør fælles problemer også betragtes som en kontraindikation for denne type aktiviteter. Endelig er det bedre at nægte springtov, hvis du har problemer med det kardiovaskulære system. På samme tid betyder alle disse tilfælde dog slet ikke, at du har brug for at stoppe sportsaktiviteter: du skal bare vælge den type aktivitet, der passer til din situation.

Anbefalede: