Hvor Mange Kalorier Kan Du Forbrænde, Mens Du Går?

Hvor Mange Kalorier Kan Du Forbrænde, Mens Du Går?
Hvor Mange Kalorier Kan Du Forbrænde, Mens Du Går?

Video: Hvor Mange Kalorier Kan Du Forbrænde, Mens Du Går?

Video: Hvor Mange Kalorier Kan Du Forbrænde, Mens Du Går?
Video: How Many Calories Do You Burn by Walking for 45 Minutes? 2024, April
Anonim

En person går meget og ofte. Pendlingen til arbejde, skole, til butikken og tilbage tager nogle gange flere timer om dagen. Læger har talt om de sundhedsmæssige fordele ved at gå i lang tid såvel som om det faktum, at der bruges et bestemt antal kalorier på dem.

Hvor mange kalorier kan du forbrænde, mens du går?
Hvor mange kalorier kan du forbrænde, mens du går?

Sammen med mad modtager en person kalorier - energikvivalenten med vitalitet. Det er på dem, at al mad, der indtages i løbet af dagen, er opdelt. Derefter går energien til de nødvendige ting.

Hver, selv den enkleste handling, tvinger kroppen til at bruge fra 10 kcal / time. Når en person sover, bruger han også energi: 50-60 kcal / time. Det går til hjernens og indre organers arbejde.

Det mest intense kalorieforbrug opstår, når en person er engageret i hårdt fysisk arbejde og aktiv sport. Walking refererer til moderat stress på kroppen, så læger anbefaler det til alle dem, der af forskellige årsager ikke kan modstå svær træning.

Det gradvise tab af pund begynder, når en person går mindst 10.000 trin om dagen. Vægten af en fodgænger er også vigtig, jo mere den er, jo flere kalorier forbrændes og en person taber sig.

For en helbredende effekt skal du gå 6-8 km om dagen og gøre det konstant.

Med en simpel gåtur i et roligt tempo kan du bruge fra 50 kcal inden for 2 timer. Hvis du går på sportsvandring, brændes 2000 kcal på 30 minutter. Hvis turen ledsages af belastninger: op- og nedture fra bakker og bakker, leg med dyr eller bare udendørs aktiviteter, bruger du fra 200 til 250 kcal / time.

Du kan brænde op til 800 kcal / time stigende og ned ad trappen i tilfælde af afslag på at bruge elevatoren. Hvis du laver en sådan belastning dagligt, men naturligt, kan du tabe dig om en måned og understøtte det kardiovaskulære og åndedrætssystemer.

Du bør ikke være for nidkær med sådan træning, du kan plante det seriøst, du skal overholde moderation. En tur med kæledyr er også nyttig, det tager fra 280 kcal / time.

Enkel hjemmearbejde, gøremål i køkkenet, for eksempel, brænder fra 50 kcal i timen. Opvask, tilberede måltider og støvsugning bidrager alt sammen til kalorietab hos kvinder. Dette er den nemmeste måde at tabe sig uden at gå i gymnastiksalen.

I alt kan du arbejde rundt i huset forbrænde op til 500 kcal om dagen.

Sport relateret til intens, varieret gang og løb er også meget nyttig. Under skøjteløb og skiløb kan du miste op til 800 kcal i timen, og løb tager op til 600 kcal / time.

Svømning i poolen giver en god helende effekt. Selvom det ikke gælder for at gå eller løbe, hjælper det med konstant at forbrænde kalorier og styrke hele kroppen. Svømning koster fra 500 kcal / time.

At gå er nyttigt ved mange sygdomme, da belastningen under den kan reguleres uafhængigt. Hvis du vil vænne dig til at gå, skal du starte i etaper fra 15-30 minutter om dagen.

Det er bedre at gå i frisk luft, i en park eller bare væk fra vejene. Gradvist skal du øge mængden af tid til at gå til 30-40 minutter. Og når du får en smag, skal du tage op til 1 time dagligt.

Først smerter dine ben, men efter en uge eller to vil alt falde på plads og gå vil begynde at give dig glæde. Muskler vil stramme sig, en mere intens stofskifte og iltning af væv vil bringe en ny, sundere følelse af at være. Det vigtigste er at gå dagligt, så fordelene vil formere sig og blive tydelige.

Anbefalede: