Hvordan Du Kan Forbrænde Kalorier

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Du Kan Forbrænde Kalorier
Hvordan Du Kan Forbrænde Kalorier

Video: Hvordan Du Kan Forbrænde Kalorier

Video: Hvordan Du Kan Forbrænde Kalorier
Video: Hvor mange KCAL kan jeg forbrænde på 1 dag!? UDFORDRING 2024, April
Anonim

Ikke altid og ikke alle har mulighed for at gå i gymnastiksalen. Men du kan dyrke sport og forbrænde ekstra kalorier derhjemme eller ikke langt fra det.

Hvordan du kan forbrænde kalorier
Hvordan du kan forbrænde kalorier

Instruktioner

Trin 1

Stå på skøjter

425 kilokalorier på en halv time. Konstant bevægelse fra den ene side til den anden, fra hofte til torso, hjælper med at forbrænde flere kalorier end at gå i en lige linje. Når du står på skøjter, skal du desuden konstant opretholde balance, og dette er et ekstra kaloriforbrug. For at øge din kalorieforbrænding yderligere, skift en hurtig glidning med et langsomt tempo.

Trin 2

Løb

374 kalorier på en halv time. Alle joggers er slanke og fit. Dette skyldes, at kørende muskler - ben, glutes og overkrop - er de mest aktive forbrændere af kalorier og kropsfedt. For at løbe mere effektivt skal du holde armene så tæt på din krop som muligt, ikke læne din krop fremad eller løfte dine fødder for højt fra jorden. Du kan øge din kalorieforbrænding ved at løbe på ujævnt terræn eller skifte mellem intens og langsom løb.

Trin 3

Sjippetov

340 kalorier på en halv time. Dette er en boksers foretrukne øvelse. Rebets længde skal være sådan, at enderne når dine armhuler, hvis du står midt i det. Når du hopper, skal kroppen være strengt lodret, hold dine fødder lidt fra hinanden, og springene bør ikke være for høje. Du kan forbrænde flere kalorier ved at hoppe i forskellige intensiteter, skiftevis skifte ben.

Trin 4

Hula Hup

300 kalorier på 30 minutter. Vælg voksne modeller. De er tungere og derfor mere effektive. Ideelt set skal hula-bøjlen være så tæt på brystniveauet som den er på jorden. Det er nok at dreje det rundt om taljen for at forbrænde nok kalorier.

Trin 5

Tennis

272 kalorier på 30 minutter. Du behøver ikke gå til en særlig domstol med en ven. Du kan få fat i en ketcher og en bold, finde en passende væg og begynde at træne. Hit bolden ved at øve på forskellige typer spark fra en afstand på 3 til 10 meter. Belastningen stiger, hvis du prøver at slå bolden omkring 100 gange i træk.

Trin 6

Dans

221 kalorier på en halv time. Udover det faktum, at dans forbrænder kalorier, opmuntrer det dig også. Vælg brandmusik. Start med en opvarmning, dans derefter, og slut med strækøvelser. Flere kalorier spildes, hvis du løfter armene over hovedet og svinger dem til musikken.

Trin 7

Kraftig gåtur

170 kalorier på 30 minutter. Kraftig gang vil øge pulsfrekvensen, og kropsfedtet smelter gradvist væk. Hold din krop lige, når du bevæger dig, armene skal bevæge sig strengt frem og tilbage, trin skal være små og glatte. Skiftende rask gang i 2 minutter med jogging i 1 minut kan øge dine kalorieudgifter yderligere.

Anbefalede: