Sådan Kører Du Ordentligt For At Forbrænde Fedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kører Du Ordentligt For At Forbrænde Fedt
Sådan Kører Du Ordentligt For At Forbrænde Fedt

Video: Sådan Kører Du Ordentligt For At Forbrænde Fedt

Video: Sådan Kører Du Ordentligt For At Forbrænde Fedt
Video: 7 Ways to Burn More Fat While Sleeping (Science-Based) 2024, Kan
Anonim

Jogging er en af de mest populære typer træning. Det styrker åndedræts- og kardiovaskulære systemer, fremmer eliminering af toksiner og beriger kroppens væv med ilt. Plus, løb er en effektiv måde at tabe sig og forbrænde overskydende fedt på.

Sådan kører du ordentligt for at forbrænde fedt
Sådan kører du ordentligt for at forbrænde fedt

Jogging - løb for vægttab

Kroppen reagerer forskelligt på forskellige løbestilarter. Løb hurtigt bygger muskler, langsom løb forbrænder fedt. For dem, der ønsker at tabe sig, er jogging bedst egnet - jogging.

Jogging er en fantastisk måde at slippe af med mange udseende problemer. Takket være regelmæssig træning styrkes næsten alle muskler i din krop, fedt begynder at brænde selv på de sværeste steder for vægttab - på hofter og underliv, og din figur bliver tonet og slank.

På trods af alle dets fordele er jogging kontraindiceret til mennesker med leddssygdomme, nyrer og hjerte, progressiv nærsynethed, åreknuder, glaukom. Hvis du har helbredsproblemer, anbefales det at konsultere en læge, inden du begynder at træne.

Sådan kører du ordentligt

Joggingsteknikken er enkel nok, men der er en række finesser, du skal overveje for en god fedtforbrændingseffekt. Det er meget vigtigt at træne regelmæssigt - 4-5 gange om ugen. Start med små løbeture på 10-15 minutter, og øg varigheden af din træning gradvist til 50-60 minutter.

En opvarmningsopvarmning er påkrævet, inden du starter en træning. Start derefter med at køre - kør langsomt i 2-3 minutter, hurtigt i 1 minut. Gå derefter til trin i 2-3 minutter. Gentag denne cyklus flere gange. Hvis det er vanskeligt for dig, kan kørselstiden reduceres, men i fremtiden skal du stræbe efter at øge løbetiden. Efter din træning skal du lave nogle strækøvelser, der hjælper dine muskler med at smerte mindre, og din krop bliver mere fleksibel.

Det bedste sted at træne er en park - at løbe på asfalterede fortove kan skade dine led. Plus, langrendsløb øger belastningen, hvilket betyder, at din træning bliver mere effektiv.

Det bedste tidspunkt at træne er tidligt om morgenen. På dette tidspunkt er luften i byen så ren som muligt, og din krop efter natten er indstillet til at forbrænde fedt. Og hvis du ikke er doven og giver din krop en god belastning, vil fedtforbrændingseffekten vare 1-2 timer efter et løb.

Effektiviteten af at tabe sig afhænger også af din morgenmad efter træning. Inden for en time efter løb kan du drikke vand - mindst 500 ml. Så kan du spise morgenmad. Efter løb, hvilket er en aerob aktivitet, er det nødvendigt at gendanne niveauet af glykogen i blodet. Derfor kan du spise grød i vand og noget proteinprodukt - et æg, kyllingebryst, fisk, ost, hytteost. Procentdelen af komplekse kulhydrater i forhold til protein skal være ca. 60:40.

Og et sidste tip: For at jogge ikke virker kedeligt for dig, skal du ændre ruten en gang om ugen. Og glem ikke at opdatere musikken i din afspiller!

Anbefalede: