Sådan Kører Du Ordentligt På Et Løbebånd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kører Du Ordentligt På Et Løbebånd
Sådan Kører Du Ordentligt På Et Løbebånd

Video: Sådan Kører Du Ordentligt På Et Løbebånd

Video: Sådan Kører Du Ordentligt På Et Løbebånd
Video: Gode råd til løb på løbebånd - guide 2024, Kan
Anonim

Løbebåndet er en træningsmaskine designet til at forbedre dit helbred og din kondition. Det gør det muligt at gå eller løbe på plads. Ved hjælp af simulatoren kan du justere bevægelseshastigheden. Det er praktisk, at træning kan udføres i et hjem eller en lejlighed.

Sådan kører du ordentligt på et løbebånd
Sådan kører du ordentligt på et løbebånd

Er det nødvendigt

  • - lokaler
  • - løbebånd
  • - instruktioner til brug af sporet;
  • - bekvem form
  • - at løbe.

Instruktioner

Trin 1

Den bedste måde at starte din træning på er at varme op. varme op musklerne. Den største fejl er manglen på muskelopvarmning. En god opvarmning før træning reducerer risikoen for skader og ømhed i musklerne. Uden det vil du ikke være i stand til at få mest muligt ud af dine underkropsmuskler. Og du opnår ikke det ønskede resultat. Den optimale måde at varme op på er at gå med en hastighed på 5 km / t i et par minutter. Det forbereder dig på en tungere belastning. Med mere fysisk kondition kan du øge hastigheden til 8 km / t. Det er vigtigt at arbejde med både ben og arme. Trin kan være hurtige, men ikke lange. Det vigtigste er ikke at overdrive det.

Trin 2

Du skal starte med minimale belastninger og gradvist øge hastigheden. Sørg for at overvåge din puls. Pulsen må ikke overstige 65-75% af det maksimale. Prøv at justere hastigheden. I et givet tempo i bevægelse i samme hastighed bliver du hurtigt træt, hvilket gør træningen kedelig. Derfor er det vigtigt at ændre hastigheden hvert 11.-13. Minut. Du kan ændre sporets hældningsvinkel. Først skal du køre let på en plan overflade og derefter øge hældningen. Dette vil fremskynde stofskiftet og forbrænde fedt. Glem ikke din puls, så snart du ser, at den begynder at falde under belastning, skal du straks øge din kørehastighed eller hældning.

Trin 3

Start med at tage fart og øge belastningen i et par minutters kørsel. Skift hvile og acceleration uden at ændre sporets hældningsvinkel, tog, 2 minutter i forbedret tilstand (hurtig løb), derefter 2 minutter i langsom tilstand (jogging). Gør 5 af disse tilgange. Ofte træner folk på løbebåndet ved hjælp af gelændere af hensyn til sikkerhed og bekvemmelighed, begår folk fejl. Når man holder fast i håndlisterne, bøjer kroppen sig fremad og indtager en bøjet stilling. Som et resultat af jogging forsvinder ydeevnen, og belastningen på benene falder og øges på rygsøjlen.

Trin 4

Selvafkøling er nødvendig såvel som opvarmning. Med en pludselig afslutning af træningen er der mulighed for skade og muskelspasmer. Sænk din bevægelseshastighed, og lad dine muskler og puls vende tilbage til normal. Alternativ gåtur med langsom jogging i 3-5 minutter. Gå derefter ned fra sporet og varm det op i et åbent rum eller på gulvet i et par minutter. For at tabe sig og forbedre dit helbred skal du systematisk træne mere end 4 gange om ugen. Ved at øve regelmæssigt på samme tid opnår du de ønskede resultater.

Anbefalede: