Sådan Kører Du Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kører Du Korrekt
Sådan Kører Du Korrekt

Video: Sådan Kører Du Korrekt

Video: Sådan Kører Du Korrekt
Video: Køreskolen: Rundkørsler sådan blinker og placerer du dig korrekt 2024, Kan
Anonim

Måden for en sund livsstil tilskynder flere og flere mennesker til at afsætte tid til en sådan aktivitet som løb. Dette er den mest populære form for træning, gratis og tilgængelig året rundt. Desuden kræver det ikke særlig viden og træning. Selvom det er værd at bemærke, at løbere stadig har brug for at kende et par vigtige regler, så øvelserne giver maksimal fordel og ikke er skadelige.

Sådan kører du korrekt
Sådan kører du korrekt

Instruktioner

Trin 1

Det mest almindelige spørgsmål er måske - er det bedre at løbe om morgenen eller om aftenen? Der er ikke noget bestemt svar, fordi hver person har sit eget biologiske ur, og alle har en top i aktivitet på forskellige tidspunkter af dagen. Men her er det værd at overveje en vigtig observation af læger: de hævder, at på grund af de særlige egenskaber ved produktionen af hormoner, der er ansvarlige for fysisk aktivitet, er det bedre for mænd at løbe om morgenen og kvinder om aftenen.

Trin 2

Start ikke brat. Nogle gange, når vi løber ud, har vi lyst til at rykke med det samme, men vi behøver ikke gøre dette. Husk, at jogging er en alvorlig belastning for hjertet, musklerne, lungerne, og at give det til det er ekstremt sundhedsfarligt. Især hvis du ikke er vant til fysisk aktivitet, og du har et stillesiddende job. Forbered din krop ved at starte med regelmæssige hurtige gåture og derefter skifte mellem at gå og løbe. Inden du løber, skal du også udføre dynamiske strækninger - en række lunges og squats, der forbereder dine muskler.

Trin 3

Korrekt placering af fødderne er yderst vigtig. Når du løber, gives belastningen ikke kun til musklerne, men også til leddene. Hvis du ser en person, der løber i slowmotion, kan du se, at han i nogle øjeblikke ikke rører jorden, det vil sige, at han faktisk hopper og derefter lander på det ene ben. Det tager kroppens vægt og absorberer chokket. Hvis foden er forkert placeret, skabes unødvendig stress på anklen, knæet, hofteleddet og rygsøjlen. Eksperter siger, at den sikreste løb er tålanding. Det kræver dog noget arbejde af underbenets muskler, så for en nybegynder kan det være ret vanskeligt og kedeligt. Derfor er det værd at starte med hælkørslen, hvilket ikke er særlig godt for knæene, men det er let at mestre. Så er det værd at gå videre til at løbe med en landing på hele foden og derefter til sokken.

Trin 4

Det skal tilføjes, at forskellig kørsel er god under forskellige forhold. For eksempel når kalvemusklerne bliver trætte, kan du begynde at løbe fra hæl til tå, det er bedre at klatre op ad bakken på hele foden. Under alle omstændigheder er det vigtigt at holde ryggen lige og vedligeholde rygsøjlens naturlige kurver for bedre stødabsorbering.

Trin 5

De fleste trænere anbefaler at vælge bløde og elastiske overflader til løb - løbebånd på stadion, sand, græs, flade stier i skoven. For nylig er fysiologer imidlertid begyndt at berolige byløbere: asfalt er også velegnet til løb, det har endda en fordel - på hårde overflader absorberer leddene bedre stød, mens de på bløde ben mister fleksibilitet. Under alle omstændigheder har du brug for det rigtige fodtøj med stødabsorberende puder i tå- og hælområdet.

Anbefalede: