Sådan Kører Du Rigtigt Om Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kører Du Rigtigt Om Sommeren
Sådan Kører Du Rigtigt Om Sommeren

Video: Sådan Kører Du Rigtigt Om Sommeren

Video: Sådan Kører Du Rigtigt Om Sommeren
Video: Vi dater en fyr af samme farve! Hvem af os er utro?! 2024, April
Anonim

Løb er en nyttig aktivitet for alle, primært fordi løb styrker kroppen, øger effektiviteten og derudover forbedrer stemningen. Systematisk løb reducerer risikoen for hjerteanfald, fornyer og øger blodvolumen og øger stofskiftet. Det vigtigste er at vide, hvordan man kører, er nyttigt, og hvordan ikke.

Sådan kører du rigtigt om sommeren
Sådan kører du rigtigt om sommeren

Er det nødvendigt

sneakers med tykke såler (foden skal være behagelig) - shorts og en T-shirt (tør pasform) eller (bomuld) - undertøj (bomuld) - et behageligt par sokker - et armbånd - et ur - en spiller (valgfri))

Instruktioner

Trin 1

Forberedelse Start altid med en plan. Tag lidt fritid, mens du drikker din aftente for at planlægge din løbeplan. Stol ikke på ugedagene, lav et program efter frekvens - hver dag, hver anden dag, hver anden dag, 2 hver anden dag. Det hele afhænger af dine virkelige evner, hvis du lige er begyndt at løbe, er det nok hver tredje dag. Start i en afstand på 1 km og arbejd gradvist op til det ønskede resultat. I løbet af dagen kan tidsplanen være fleksibel om morgenen, eftermiddagen eller aftenen - så længe du løber.

Trin 2

Sæt et mål At løbe uden et mål er smukt og romantisk, men du holder ikke længe. Løb kræver en konstant stimulus, det sværeste er at tvinge dig selv til at løbe, og så går alt for sig selv. Tilmeld dig lokale løb, eller forestil dig, hvor slank du vil være med konstant træning, til sidst kom med din egen belønning for ærligt at overholde frekvensen af løb (for eksempel at købe en ny uniform).

Trin 3

Ernæring Forsøg at reducere dit forbrug af stegte og røget mad samt snacks og fastfood. Imidlertid kan mængden af kulhydrater i kosten øges lidt, da de giver ernæring til kroppen, mens du løber. Spis mere frisk frugt og grøntsager, især grapefrugt, avocado, urter, granatæble, broccoli og æbler. Spis 2-3 timer før du løber, ellers vil løb blive til tortur. Drik rigeligt med rent vand, men ikke mens du kører.

Trin 4

Opvarmning Gør det til en regel at lave en elementær strækning hver gang inden løb (den skole man vil gøre) for at øge ledbåndens elasticitet og sprede blodet til den efterfølgende løbende belastning.

Trin 5

Træner eller gade For alle fordelene ved løb er svaret ligetil - gaden. Friluft forbedrer blodcirkulationen, og rigtige udendørs stier gør det sjovt at køre. Men selvom vejrforholdene ikke tillader løb, så er et indendørs stadion bedre, simulatoren er den sidste mulighed.

Trin 6

Find en partner Det er ret vanskeligt at tvinge dig selv til at løbe alene, men hvis der er en kører, er der et ekstra incitament til ikke at svigte ham. Derudover er de to altid sjovere.

Trin 7

Løb Ret din ryg, vip din krop fremad og løb. Land på din hæl hver gang, og sørg for, at din ryg altid er lige. Se altid på afstanden, for det første gør det lettere at køre, og for det andet, det slapper af nervesystemet. Start i et moderat tempo, og efter halvvejs gennem ruten skal du gradvist arbejde dig op til målstregen. Registrer rejsetid med et armbåndsur (du kan skrive det i en journal). Tag et varmt brusebad lige efter løb.

Trin 8

Fantasiflug Prøv at komme med forskellige ruter til dit løb, skift dem med jævne mellemrum, men vigtigst af alt - ved, hvilken afstand du løber. For at måle afstanden skal du bruge yandex-kort eller google maps.

Anbefalede: