Hvor Mange Kalorier Der Forbrændes Under Kørsel

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Kalorier Der Forbrændes Under Kørsel
Hvor Mange Kalorier Der Forbrændes Under Kørsel

Video: Hvor Mange Kalorier Der Forbrændes Under Kørsel

Video: Hvor Mange Kalorier Der Forbrændes Under Kørsel
Video: Så mange kalorier forbrænder du under sex 2024, Marts
Anonim

Løb er en af de nemmeste og mest overkommelige sportsgrene at lave. Regelmæssig morgen- eller aftenjogging har mange fordele: det heler kroppen, giver energi og styrker, helbreder kroniske sygdomme, beskytter mod infektion og hjælper dig med at tabe dig ved at forbrænde en masse kalorier, mens du løber.

Hvor mange kalorier der forbrændes under kørsel
Hvor mange kalorier der forbrændes under kørsel

Kalorietab under løb

Enhver fysisk eller mental aktivitet hos en person får ham til at miste energi, der beregnes i kalorier. Hvis du spiser flere kalorier, end du forbrænder på en dag, lagres den overskydende energi som fedt under huden eller på de indre organer, som et resultat, at folk bliver fede.

Processen med at tabe sig er baseret på simpel matematik - du skal bruge mere energi, end du bruger. I hverdagen er det svært at vide nøjagtigt, hvor mange kalorier der er i en bestemt skål, eller hvor mange der gik tabt under et løb: i det første tilfælde skal du vide nøjagtigt sammensætningen af fødevarer, deres ernæringsmæssige værdi og mængde, i det andet, løbstempo, sundhedsstatus, varighed er vigtig, jogging, yderligere faktorer. Men selv et groft skøn vil hjælpe med at afgøre, om der er et kalorieunderskud.

Jo mere en persons vægt er, desto flere kalorier mister han, mens han løber, da du er nødt til at anstrenge dine muskler mere for at kontrollere en tung krop. Så en pige, der vejer 50 kg i en halv times løb i et gennemsnitligt tempo, mister cirka 150 Kcal, og i løbet af samme tid i samme hastighed vil en person, der vejer mere end 100 kg være i stand til at brænde to eller tre gange mere - op til 400 Kcal.

Jo højere kørehastighed, jo mere indsats skal du bruge, så kalorierne forbrændes også hurtigere: med en hastighed på 6 kilometer i timen på en halv time kan en person miste cirka 150 Kcal, hvilket accelererer til 8 kilometer i timen, han mister mere end 200 Kcal, og erfarne løbere, der overvinder 10 eller flere kilometer i timen, brænder de omkring 300 Kcal.

Sprint kører med en hastighed på 15-18 kilometer i timen giver dig mulighed for at brænde op til 1000 Kcal på en halv time, men det er umuligt at modstå denne belastning i så lang tid.

Løbemåden er også vigtig - for eksempel når en person skiftevis accelererer, løber med en gennemsnitlig hastighed og går, forbrændes flere kalorier under intervaljogging. Denne kendsgerning kan forklares på tilgængeligt sprog som følger: kroppen kan ikke vænne sig til skiftende forhold, ved ikke hvad de kan forvente i det næste øjeblik, og derfor, i tilfælde af at det starter processen med hurtig forbrænding af kalorier, mens samme tempo, hvor det kører, tilpasser sig gradvist og begynder at spare energi.

Interval jogging vil spare dig for kørselstid og øvelse i femten til tyve minutter.

Sådan taber du dig ved at løbe

Jogging er ikke en magisk måde at tabe sig på, mange mennesker opnår stadig ikke det ønskede resultat, da de ikke overvåger deres kalorieindtag. Jogging får en person til at miste energi, som han forsøger at genopbygge med en mere tilfredsstillende diæt, som et resultat, de tabte kalorier vender tilbage. Det er også vigtigt at øve ansvarligt og regelmæssigt flere dage om ugen i mindst en halv time og helst en time. Uregelmæssig jogging, som enhver anden ikke-systematisk træning, fører ikke til vægttab. Men du behøver ikke løbe hver dag, musklerne tager tid til at hvile.

Anbefalede: