Sådan Forbrændes De Kalorier, Du Spiser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbrændes De Kalorier, Du Spiser
Sådan Forbrændes De Kalorier, Du Spiser

Video: Sådan Forbrændes De Kalorier, Du Spiser

Video: Sådan Forbrændes De Kalorier, Du Spiser
Video: Sådan forbrænder du flere kalorier 2024, April
Anonim

Den grundlæggende opskrift på at tabe sig er enkel: du skal bruge mere energi, end du bruger. Bevæbn dig med et madkaloribord eller lav mad i nøje overensstemmelse med opskrifter med information om næringsværdien af retterne. Ved at træne, ved du nøjagtigt, hvornår du skal slippe af med den indgående energi.

Sådan forbrændes de kalorier, du spiser
Sådan forbrændes de kalorier, du spiser

Instruktioner

Trin 1

Den første og mest populære type træning for at tabe sig er aerobic. Alle øvelser, der "fremskynder" dit åndedræts- og hjerte-kar-system kræver meget energi. Derfor bliver dans, aktiv gymnastik, cykling, jogging, springtov og bare gå dine trofaste hjælpere til at slippe af med kalorier. Imidlertid vil overdreven træning - mere end tre gange om ugen i 30 minutters intens træning - føre til forbrænding af energi på bekostning af ikke fedt, men muskelvæv, og det er ikke det, som krigere for kroppens skønhed ønsker.

Trin 2

Styrkeøvelser med det formål at træne specifikke muskelgrupper kræver også energi. Du må dog ikke forvente øjeblikkeligt vægttab fra at gå til "gyngestolen": den stigende muskelmasse i dette tilfælde reducerer ikke din oprindelige vægt. Men med regelmæssige belastninger (2-3 gange om ugen i 30-45 minutter med velkonstruerede, komplekse træningsprogrammer) er du velkommen til at forvente et fald i kropsvægt. På en betingelse: modstå fristelsen til at spise for meget efter klassen.

Trin 3

Øvelser rettet mod at strække, træne de dybe muskler i kroppen (yoga, Pilates) "forbrænder" kalorier ikke så hurtigt som aerob træning, men stadig meget effektive. De normaliserer kroppens generelle tilstand, herunder behovet for ernæring.

Trin 4

Gennemgå din diæt. Det er bedre at spise lidt efter lidt oftere (4-5 gange om dagen) end 2-3 gange i store portioner. Drik et glas koldt vand en halv time før måltider, generelt drik så meget som du vil hele dagen. Til middag skal du begrænse dig til grøntsags- eller frugtsalat. Til forbrænding af fedt er grapefrugt og ananas ekstremt nyttige.

Anbefalede: