Sådan Forbrændes 100 Kalorier På 10 Minutter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbrændes 100 Kalorier På 10 Minutter
Sådan Forbrændes 100 Kalorier På 10 Minutter

Video: Sådan Forbrændes 100 Kalorier På 10 Minutter

Video: Sådan Forbrændes 100 Kalorier På 10 Minutter
Video: Burn 100 Calories in 10 Minutes!!! HIIT Workout AT HOME 2023, Marts
Anonim

Vi foreslår, at du gør dig fortrolig med de bedste måder at forbruge 100 eller flere kilokalorier på 10 minutter. Vælg hvad du kan lide, og gå ned i vægt.

Sådan forbrændes 100 kalorier på 10 minutter
Sådan forbrændes 100 kalorier på 10 minutter

Instruktioner

Trin 1

Sjippetov

Selv at hoppe i et moderat (behageligt for dig) tempo giver dig mulighed for at bruge op til 110 kilokalorier på 10 minutter. Hvis du ikke kan hoppe så længe uden at stoppe, betyder det ikke noget. Du kan lave intervaltræning: arbejde 40 sekunder (ca. 50 spring), hvile 20 sekunder. Du skal gøre 10 tilgange i træk.

Billede
Billede

Trin 2

Dumbbell øvelser

Ideel til træning i hjemmet. Selv de enkleste håndvægtøvelser, der udføres med maksimal intensitet, kan erstatte en fuld styrketræning. Du kan kombinere arbejde med spring, huk og sving med vægte, hvilket også øger kalorieudgifterne.

Billede
Billede

Trin 3

Bjergbestigning

En stor form for fritid og træning. Selv en kort ti minutters kampesten træning vil forbrænde cirka 120 kalorier. Et andet plus: det er her, du vil føle al "skønhed" af overvægt.

Billede
Billede

Trin 4

Træningscykel

Når du træner på en stationær cykel, kan du forbrænde op til 140 kalorier på 10 minutter. Alternative perioder med arbejde med høj intensitet med perioder med "hvile" (afmatning, belastning).

Billede
Billede

Trin 5

Boksning

En bokspose på ti minutter vil være lige så udmattende som enhver styrketræning. Og hvis du tilføjer håndvægte, øges effektiviteten betydeligt. Denne metode er også god til træning i hjemmet.

Billede
Billede

Trin 6

Træning i trappen

Intervaltræning på en trappe, eller endnu bedre i en bypark, vil forbrænde op til 120 kalorier på 10 minutter. Fordelene er, at du selv kan regulere belastningen og vælge øvelser.

Du kan udskifte stigen med trin træning derhjemme.

Billede
Billede

Trin 7

Tabata-protokol

En ekstremt enkel men intens kredsløbstræning. Driftsprincippet er at skifte 20 sekunder af det mest intense arbejde med 10 sekunders hvile. Det skal gentages 8 gange. Således tager cyklussen kun 4 minutter !!! Men det er bydende nødvendigt at varme op inden cyklusens start (+5 minutter) og efter afslutningen at udføre strækøvelser. Hvad der skal medtages i sæt af øvelser - beslut dig selv. Det kan være:

1. Push-ups

2. Squats

3. Burpee

4. Boksning med håndvægte

5. Tryk på

Der er endda specielle applikationer med en tabata-timer og endda et sæt øvelser selv.

Billede
Billede

Trin 8

Swing kettlebell

Motion forbrænder ca. 20 kalorier i minuttet. Det skal bemærkes, at bevægelsen i sig selv ikke er kendt for vores krop, hvilket betyder, at effekten af den er meget højere. Inden du begynder at arbejde, skal du studere øvelsens teknik og vælge den rigtige vægt til projektilet. For begyndere kan du vælge den letteste vægt - 4 kg. Dette vil være nok.

Billede
Billede

Trin 9

Roning simulator

Roning, som en øvelse, involverer alle større muskelgrupper. På ti minutters træning kan du brænde op til 125 kcal.

Billede
Billede

Trin 10

Laughingyoga

Joke eller ej, forskere har bevist, at det at se en let komedie øger stofskiftet med 20% og griner i 10 minutter forbrænder 20-40 kalorier. Ikke 100, selvfølgelig, men dejligt.

Så smil oftere !!!

Populær af emne.