Sådan Forbrændes De Fleste Kalorier

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbrændes De Fleste Kalorier
Sådan Forbrændes De Fleste Kalorier

Video: Sådan Forbrændes De Fleste Kalorier

Video: Sådan Forbrændes De Fleste Kalorier
Video: Sådan tæller du kalorier for at komme i form! 2024, Marts
Anonim

Mange mennesker begynder at engagere sig i sport med det eneste formål at forbrænde så mange kalorier som muligt under træning og tabe sig. Og til dette skal de, der ønsker at tabe sig, kende de faktorer, der påvirker stigningen i kroppens energiforbrug såvel som de typer fysisk aktivitet, der sikrer maksimal forbrænding af kalorier.

Sådan forbrændes de fleste kalorier
Sådan forbrændes de fleste kalorier

Hvad påvirker hastigheden af kalorieforbrænding

Den første faktor, der påvirker den hastighed, hvormed kalorier forbrændes, er iltforbrug. Jo mere ilt, jo højere er stofskiftet og energiforbruget i kroppen. Prøv at kontrollere din puls efter træning: en høj puls betyder, at du trækker vejret ofte, og kalorier indtages hurtigt, en lav puls signalerer, at belastningen er lav, og kroppens energiforbrug er lavt.

En anden faktor, der påvirker energiforbruget, er klassernes intensitet. Det er ikke nok kun at øge iltforbruget under træning. Intens træning fremskynder dit stofskifte i en dag, så kalorier bruges stærkt efter træning, selv når du hviler.

Vægten af den tabende vægt påvirker også hastigheden af kalorieforbrænding. Med den samme belastning bruger overvægtige mennesker mere energi end tynde mennesker. Der er dog en lille subtilitet: reglen om stor vægt fungerer kun, når man løber og går, men vægten påvirker ikke hastigheden af forbrænding af kalorier under svømning eller træning på en motionscykel.

Hvilken fysisk aktivitet er mest energiforbrugende

Rulleskøjteløb og skøjteløb kan forbrænde 500 til 850 kilokalorier i timen. Sådanne høje energiomkostninger skyldes, at denne fysiske aktivitet kræver mange muskelgruppers arbejde samt konstant balance. For at øge forbrændingen af kalorier skal du skifte hastighed og amplitude af bevægelsen: rul langsomt, derefter hurtigt og derefter i store skridt og derefter i små trin.

Jogging får kroppen til at spilde op til 750 kilokalorier i timen. Under løb fungerer alle store muskler, hjerte og lunger trænes, og vævene er mættet med ilt. For at øge energiforbruget - kør med forskellige hastigheder og ikke langs sporet, men over hårdt terræn.

Springtov giver dig mulighed for at brænde op til 700 kilokalorier i timen. Denne meget effektive træning er en favorit for boksere og kvinder, der ønsker at slippe af med cellulite. For at øge stofskiftet skal du tage et kort reb og hoppe på to ben, derefter på et, ændre tempoet i springene.

Drejning af bøjlen hjælper dig med at slippe af med 400-600 kilokalorier i timen. En sådan belastning forbrænder ikke kun kalorier intensivt, men hjælper også kvinder med at forme en smuk talje. En passende bøjle skal nå dit bryst, når den placeres på gulvet. Husk, at det er sværere at dreje en lysramme, hvilket betyder, at energiforbruget bliver højere.

Energikrævende sport inkluderer også aerobic (420 kilokalorier), basketball (350), gåture (450-500), cykling (250-450), svømning (250-400), tennis og badminton (400-550), skiløb (500 kilokalorier). Vælg en fysisk aktivitet efter eget valg, forbrænd kalorier og bliv smukkere!

Anbefalede: