Sådan Forbrændes Overskydende Fedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbrændes Overskydende Fedt
Sådan Forbrændes Overskydende Fedt

Video: Sådan Forbrændes Overskydende Fedt

Video: Sådan Forbrændes Overskydende Fedt
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Problemet med overvægt kræver nødvendigvis en integreret tilgang til løsningen. Sport er en af de vigtigste komponenter i komplekset. Men husk at "kampen" skal være systematisk og ikke lejlighedsvis. En kombination af styrketræning og aerob træning hjælper bedst med at forbrænde fedt.

Sådan forbrændes overskydende fedt
Sådan forbrændes overskydende fedt

Instruktioner

Trin 1

Husk, at hvis du er tilbøjelig til at få overskydende kropsfedt, især i underkroppen, skal du kombinere kompetent træning og ordentlig ernæring. Samtidig vil faste eller urimelig begrænsning af mængden og kvaliteten af den forbrugte mad kun føre til yderligere forværring af problemet.

Trin 2

Kombiner aerob aktivitet (trin, aerobic, dans, løbebånd, stationær cykel) og styrketræning med progressive vægte. Vær ikke bange for at opbygge store muskler, du kan bare ikke gøre dette i et normalt træningsprogram.

Trin 3

Udvikle et træningsprogram under vejledning af en kompetent træner. For at kunne forbrænde fedt med succes og udvikle smukke proportioner kræves en belastning på alle muskelgrupper, inklusive de øverste (arme, bryst, ryg) og en gradvis stigning i vægte.

Trin 4

Aerobe belastninger skal udgøre 30-40% af den samlede træningstid, og resten skal være kraftbelastninger. Den ideelle mulighed er 1-2 gange om ugen gruppeklasser på trin eller generelle styrkeklasser "Global træning" (GT), "Funktionel træning" (FT). Og 1-2 gange om ugen klasser i gymnastiksalen med simulatorer og håndvægte ifølge et individuelt program.

Trin 5

Vær ikke under illusionen om, at 2 timer om ugen i gruppetimer hjælper dig med at se betydeligt bedre ud. Dette er kun nok, hvis du allerede er i god form, og du bare skal vedligeholde det. Og hvis figuren skal justeres, så vær forberedt på at arbejde aktivt 4-5 timer om ugen.

Trin 6

Hvis du ikke er en fitness-elsker, har du stort set et alternativ - poolen. Når du svømmer, fungerer alle kroppens muskler, mens vandets modstand skaber belastning, og den lave omgivelsestemperatur kræver, at kroppen forbrænder et stort antal kalorier.

Trin 7

For at fremskynde forbrændingen af overskydende fedt er det nødvendigt at fremskynde stofskiftet. Ud over sport letter dette: massage, sauna eller dampbad, varme bade (men du skal være forsigtig med dette, der kan være kontraindikationer af sundhedsmæssige årsager), kontrastbruser, hydromassage og god søvn.

Anbefalede: