Hvor Mange Gange Om Ugen Kan Biceps Pumpes

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Gange Om Ugen Kan Biceps Pumpes
Hvor Mange Gange Om Ugen Kan Biceps Pumpes

Video: Hvor Mange Gange Om Ugen Kan Biceps Pumpes

Video: КОЛЯ, СТОЙ! | BRP НА КРУТОЙ ГОРЕ 2022, November
Anonim

At træne armene og øge volumenet af biceps, triceps og underarm giver kun mening, når den korrekte træning, ernæring og søvnregime observeres. Så hvad kan du gøre for at få mest muligt ud af din biceps-træning, og tiden brugt i fitnesscentre blev ikke spildt?

Hvor mange gange om ugen kan biceps pumpes
Hvor mange gange om ugen kan biceps pumpes

Princippet om at øge muskelvolumen

Før du forklarer tilgangen til træning i sig selv, er det værd at være opmærksom på de grundlæggende begreber i processen med at få muskelmasse.

Muligheden for at få seriøs muskelmasse vises kun, når en person søger at leve i en bestemt tilstand: spis den mad, der er nødvendig for at få masse, sove det nødvendige antal timer om dagen og lav øvelser, hvorfra du kan få mest muligt ud.

Hovedprincippet for enhver bodybuilder er "3 point" -princippet: ernæring, søvn, motion. Hvert af disse punkter giver ca. 33% af 99%, hvoraf den resterende 1 procent er noget mellem held eller skør flid.

Du kan næppe finde en professionel vægtløfter eller bodybuilder, der ofte træner den samme muskel i løbet af ugen - nogle arbejder kun på en muskel hver 10. til 14. dag. Sagen er, at det er fra seks til ni dage, at fuldstændig genopretning og vækst af muskelvæv efter deres skade, der opstår under træning, varer.

Biceps, som en muskel med æstetisk snarere end fysiologisk formål, vokser på niveau med hele kroppen - der er ingen måde at pumpe en 70-centimeter biceps op, mens de har tynde ben og en hals.

Standard biceps-træningselementet er 2-3 øvelser pr. Træning pr. Uge, hvor antallet af tilgange og gentagelser kan variere meget afhængigt af mål og typer af øvelser.

For folk, der ikke får masse, men er på et "tørringskurs", er der forskel i antallet af tilgange og gentagelser af øvelser, der udføres på biceps - de pumper det mere for at tørre muskelvæv og få lindring.

Opdel program som en af ​​måderne til at pumpe kroppen op

Splitprogrammet har etableret sig som det ideelle program for både begyndere og professionelle bodybuildere. Alt hendes geni er i enkelhed: ved hver træning i en uge kan du kun pumpe forskellige muskler (undtagen pressen) uden at udføre de samme øvelser.

Som praksis for mange atleter viser, er det splitprogrammet, der hjælper med at opnå ikke kun vægttab, men også en harmonisk og proportional stigning i atletens muskelvolumen.

Ifølge indholdet af de fleste splitprogrammer pumpes biceps sammen med triceps eller separat fra alle andre muskler i armene.

Opmærksomhed: under en træning kan du ikke arbejde med kun en del af kroppen - du skal harmonisk vælge bestemte typer muskler i alle dele af kroppen - den ene dag pumpe underarmen, brystet og ryggen, den anden dag - pumpe firhjulene, biceps og nakke med pressen osv. Kun ved at følge denne regel kan du harmonisk udvikle musklerne - hyppigt arbejde på den samme del af kroppen vil nedbryde det, hvilket gør det umuligt at komme sig inden næste træning.

Populær af emne.