Motionscykel Eller Løbebånd

Indholdsfortegnelse:

Motionscykel Eller Løbebånd
Motionscykel Eller Løbebånd

Video: Motionscykel Eller Løbebånd

Video: Motionscykel Eller Løbebånd
Video: Treadmill vs Stationary Bike | Want to Lose Weight? Which one is Better? 2024, Kan
Anonim

Vejret tillader ikke altid udendørs sport. Gymbesøg skal undertiden også annulleres. En god mulighed for regelmæssig træning er at købe sportsudstyr til dit hjem. Ofte kommer valget mellem en motionscykel og et løbebånd, som hver har sine egne egenskaber.

Motionscykel eller løbebånd
Motionscykel eller løbebånd

Instruktioner

Trin 1

At træne på et løbebånd hjælper med at træne alle muskelgrupper i underekstremiteterne uden at koncentrere belastningen på en af dem. Banen holder benmusklerne tonede uden at øge deres masse.

Trin 2

Der er to typer løbebånd: mekanisk og elektrisk. Mekaniske trænere er ikke udstyret med et drev. Gangbæltet sættes i bevægelse af benens aktivitet. Dette er mere velegnet til fysisk udviklede mennesker og ikke for dem, der blot sigter mod at opretholde muskeltonus.

Trin 3

I tilfælde af en elektrisk løbebånd bevæger et bælte sig under fødderne som trin på en rulletrappe. Denne simulator giver dig mulighed for at indstille bæltens rotationshastighed for at estimere bevægelseshastigheden, den tilbagelagte afstand og antallet af "ødelagte" kalorier.

Trin 4

At løbe på løbebånd forbrænder omtrent de samme kalorier som at løbe på et stadion eller gå. Det er lidt lettere at klatre en simuleret stigning på et skråt plan end i virkeligheden på en bjergskråning. Men nedstigningen er næsten fuldstændig i overensstemmelse med hvad der sker i livet.

Trin 5

Løbebånd er i stor efterspørgsel i store byer, hvor det er ret vanskeligt at finde et sted at køre, og selv luften er fyldt med udstødningsgasser. De er velegnet til begyndere, da de ikke kræver nogen forberedelse. Derudover har løbebånd muligheden for at indstille den ønskede tilstand, som gør det muligt for pensionister og personer, der kommer sig efter skader eller sygdomme, at bruge dem.

Trin 6

For at træne på løbebånd har du brug for enten en stærk vilje eller et flegmatisk temperament. Resten af folket har svært ved at holde ud på lærredet i mere end en halv time, selvom det med mellemrum er tilfældet. For aktive mennesker bør denne type aktivitet udelukkende bruges som en reserve. Derudover tager en løbebånd i sammenligning med en motionscykel mere plads i lejligheden, det er sværere at flytte den.

Trin 7

Motionscykler kommer med en opretstående siddepost og en skrå. Førstnævnte ligner meget almindelige cykler, den eneste forskel er, at de ikke går nogen steder. Sidstnævnte ligner en vandcykel med pedaler forlænget fremad og et manuelt drev. Fordelen ved skråtræningscykler er evnen til at lindre ryggen, hvilket er ekstremt vigtigt for personer med smerter i ryg og lænd.

Trin 8

Træning på en stationær cykel bidrager til udviklingen af hofter og benmuskler generelt. Den største belastning på baldernes muskler observeres under træning på en skrå maskine. Med en betydelig belastning af benmusklerne på dette sportsudstyr er knæleddet stadig mindre påvirket end med nogle andre aerobe øvelser.

Trin 9

Motionscykler er billigere end løbebånd. De er også mere kompakte, tager mindre plads og er lettere at bevæge sig rundt. Nogle mennesker kan imidlertid ikke lide det, at motionscykler ikke efterligner at køre en rigtig cykel dårligt. Dette skyldes, at afstanden mellem pedalerne er lidt større.

Trin 10

Således har både løbebånd og motionscykler deres egne fordele og ulemper. Og hvad der er mere passende i et bestemt tilfælde, beslutter alle uafhængigt.

Anbefalede: