Valg Af En Cardio Træner: Løbebånd Vs Motionscykel

Indholdsfortegnelse:

Valg Af En Cardio Træner: Løbebånd Vs Motionscykel
Valg Af En Cardio Træner: Løbebånd Vs Motionscykel

Video: Valg Af En Cardio Træner: Løbebånd Vs Motionscykel

Video: Valg Af En Cardio Træner: Løbebånd Vs Motionscykel
Video: Treadmill vs Stationary Bike | Want to Lose Weight? Which one is Better? 2024, Kan
Anonim

Når man vælger en simulator til hjemmet, fratages folk normalt muligheden for selv at installere alle de enheder, de kan lide. Simulatorernes besværlighed og det lille område i lejligheden får dig til at vælge en ting. En motionscykel og et løbebånd betragtes som ideelt til cardio-træning, så valget skal normalt foretages mellem de to.

Valg af en cardio træner: løbebånd vs motionscykel
Valg af en cardio træner: løbebånd vs motionscykel

Motionscykel: fordele og ulemper

Hvis du elsker at cykle, så er en motionscykel noget for dig. Du behøver ikke længere tænke på vejret udenfor og klage over, at du skal opgive skiløb i hele vintersæsonen.

Træningscyklen hjælper med at styrke kardiovaskulære og åndedrætssystemer, opbygge muskulaturen i hele kroppen samt øge skeletmusklerne, hvilket er meget vigtigt.

Fordelene ved en stationær cykel inkluderer det faktum, at næsten alle kan gøre det, uanset sports træning. Det er velegnet til dem, der af medicinske årsager ikke kan træne på løbebånd, for eksempel på grund af åreknuder. Motionscyklen er praktisk talt sikker, det er svært at falde fra den og skade noget. Motionscykler er billige og tager mindre plads end løbebånd. Til træning er programmer af forskellige niveauer af kompleksitet tilgængelige.

Ulemperne ved en motionscykel inkluderer det faktum, at musklerne i ryg og skulderbælte forbliver utilstrækkelige. Afslapning af overkropsmuskler er undertiden afgørende for mennesker med stillesiddende arbejde, og en motionscykel gør slet ikke dette. Selv denne enhed har kontraindikationer, så du skal konsultere en læge, før du køber.

Løbebånd: fordele og ulemper

Løbebåndet er meget simpelt: det har gelændere og en løbebånd i bevægelse. På samme måde som en motionscykel styrker løbebånd det kardiovaskulære og åndedrætssystemer og styrker også knogles muskelsystem.

Fordelene ved et løbebånd inkluderer det faktum, at gå og løb er den mest naturlige type belastning for en person. At gå som en afhjælpende foranstaltning anbefales til alle patienter, selv de svageste. Løbebåndet giver dig mulighed for gradvist at gendanne muskeltonen, selvom personen er blevet alvorligt såret. Disse maskiner har en række programmer, der giver dig mulighed for at træne i enhver intensitet. Musklerne i hele kroppen er involveret, koordinering af bevægelser og balance forbedres. Løb kan forbrænde kalorier meget hurtigere end en motionscykel.

Ulempen ved et løbebånd er dens størrelse: det er en voluminøs maskine, og den bruger normalt meget elektricitet, og dens motor er støjende. Der er kontraindikationer, som det er forbudt at træne på løbebånd, hovedsageligt er de forbundet med sygdomme i benene og stødbelastning på leddene.

Det er meget vigtigt at træne med den rigtige teknik, for hvis en person ikke løber korrekt, risikerer han at få sygdomme i leddene i benene. Af samme grund kræver kørsel på en simulator kvalitetsfodtøj.

Anbefalede: