Sådan Træner Du På En Mekanisk Løbebånd

Sådan Træner Du På En Mekanisk Løbebånd
Sådan Træner Du På En Mekanisk Løbebånd

Video: Sådan Træner Du På En Mekanisk Løbebånd

Video: Gode råd til løb på løbebånd - guide 2022, December
Anonim

En løbebånd er en fantastisk måde at holde sig i form. Det er let at bruge. Men for at træning kan bringe det ønskede resultat, skal du kende de grundlæggende regler.

Sådan træner du på en mekanisk løbebånd
Sådan træner du på en mekanisk løbebånd

Løbebåndet er en fremragende træningsmaskine designet til at styrke det kardiovaskulære og kredsløbssystem og forbedre kropsvævets tilstand. Systematisk træning af løbebånd fremskynder blodgennemstrømningen, hvilket forbedrer kroppens cellernes ernæringsfunktion. Åndedræt bliver mere rytmisk, mere ilt kommer ind i kroppen, hvilket hjælper med at tabe overskydende vægt.

Regler for træning på en mekanisk løbebånd

Brug løbebåndet regelmæssigt. Det er nødvendigt at træne dagligt eller mindst fem gange om ugen. Hastigheden, intensiteten, løbetiden skal øges gradvist. Først skal du lære at gå hurtigt, og så kan du begynde at løbe.

Du bør starte din træning med en opvarmning for at forberede hjertet på den kommende belastning og varme musklerne op. Hver dag skal du løbe i mindst 30 minutter. To gange om ugen kan du udvide dine løbeture til 50-60 minutter. Så kan du virkelig styrke din krop.

Træning om morgenen er den mest effektive. Sådan jogging giver et liv af livlighed og godt humør hele dagen.

Drik rigeligt med væsker. Under træning udskilles en stor mængde vand fra kroppen. Under træning, drik i små slurke hvert 15. minut. Undgå dehydrering.

Overvåg din puls til enhver tid for at forhindre, at den falder til under 130 slag, mens du løber. Bring din puls til denne værdi, og fortsæt med at træne i den hastighed, hvormed du opnåede dette resultat. Overanstreng det ikke, da det er en indikator for, hvordan dit hjerte fungerer.

Følg den korrekte løbsteknik. Hold din krop lige med brystet og skuldrene lige. Mavemusklerne skal være let anspændte. Det er nødvendigt at lægge foden først på hælen og derefter smide den over tæerne og skubbe den kraftigt af med forsiden af ​​foden. Hurtigere trin bør tages for at øge hastigheden. På samme tid skal du arbejde med dine hænder og flytte dem fra brystet til taljen og ryggen.

Du skal afslutte træningen glat og gradvist reducere hastigheden. For at berolige hjerterytmen og gendanne musklerne, skal du gå et par minutter, før du stopper. Efter træning på en mekanisk løbebånd er det godt at tage et køligt brusebad. Efter træning anbefales det at hvile lidt.

At træne på et løbebånd er en fantastisk måde at styrke dine knogler, normalisere blodtrykket, slippe af med cellulite og forbedre dit generelle velbefindende og humør.

Populær af emne.