Sådan Gendannes Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Muskler
Sådan Gendannes Muskler

Video: Sådan Gendannes Muskler

Video: Sådan Gendannes Muskler
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2023, December
Anonim

Efter fysisk anstrengelse og sport forstyrrer utrænede muskler ofte en person med svær smerte. Årsagen til denne smerte er mælkesyre, som produceres i musklerne som reaktion på en usædvanlig og usædvanlig belastning. De fleste mennesker venter på, at smerten forsvinder af sig selv, men i virkeligheden kan du lette din smerte og lindre dig selv af muskelsår efter træning.

Sådan gendannes muskler
Sådan gendannes muskler

Instruktioner

Trin 1

Husk altid ikke at overanstrenge dig selv, når du træner. Træn i overensstemmelse med din fysiske tilstand og overdriv det ikke. Forebyggelse er den bedste behandling for muskelsmerter. Forøg ikke belastningen under træning med det samme, men gradvist - efterhånden som musklerne bliver stærkere. Øjeblikkelig og ikke-vant overforbrug øger kun smerten. Tænk over, hvordan du vil øge belastningen, og hvordan dine muskler bliver vant til dem.

Trin 2

Hvis du stadig er overudvidet, og muskelsmerter er til stede, skal du tage et varmt bad med afslappende olier. Nogle anbefaler at besøge et bad eller sauna efter undervisning, men i virkeligheden er disse metoder ikke fuldt effektive.

Trin 3

Du kan også massere ømme muskler, men denne proces er ret smertefuld, og dens effektivitet overstiger ikke gennemsnittet.

Trin 4

Det er kun muligt at slippe af med muskelsmerter så hurtigt og effektivt som muligt, når du selv giver den ømme muskel en ekstra let belastning. Mellem træningsprogrammer, træner og strækker det ømme sted. Strækning er et væsentligt element i kampen mod ømhed. Stræk musklen flere gange, fastgør den i den ønskede position og afslapp den derefter.

Stræk, og disse øvelser vil let aflaste dig for ubehag i musklerne og bringe dig tilbage til normal ved næste træning.

Anbefalede: