Sådan Gendannes Atrofierede Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Atrofierede Muskler
Sådan Gendannes Atrofierede Muskler

Video: Sådan Gendannes Atrofierede Muskler

Video: Sådan Gendannes Atrofierede Muskler
Video: 3 BEDSTE ØVELSER TIL AT SMIDE FEDT OG BYGGE MUSKLER! 🔥 2024, April
Anonim

På grund af langvarig immobilitet som følge af skade eller anden sygdom kan patientens muskler atrofiere. For at afhjælpe situationen har læger udviklet adskillige teknikker, der vil hjælpe den genoprettende genvinde mobilitet.

Sådan gendannes atrofierede muskler
Sådan gendannes atrofierede muskler

Instruktioner

Trin 1

Tal med din sundhedspersonale om, hvornår og i hvilken tilstand du kan begynde at træne. Hvis du stadig ikke kan bevæge nogen del af kroppen, så prøv at strække resten af musklerne, hvis det er muligt, skal du udføre minimumsøvelserne, selv i liggende stilling. Dette hjælper dig med at holde dig i god form.

Trin 2

Tilmeld dig fysioterapi-klasser. For at klasser virkelig skal være nyttige for dig, skal de undervises af en specialist i genoprettende medicin. Hvis du er meget alvorligt skadet, skal du få et individualiseret rehabiliteringsprogram fra din læge. Forvent, at en fuld bedring tager lang tid. For eksempel skal personer med rygmarvsskader, der ikke førte til fuldstændig lammelse, træne i en time om dagen næsten dagligt i fem til syv måneder for fuldt ud at genoprette fysisk aktivitet. Med lettere skader kan bedring gå hurtigere.

Trin 3

Spørg din lærer, om du kan få ekstra vand. Dette vil fremskynde din tilbagevenden til en sund tilstand. Til fuldgyldige øvelser har du muligvis brug for det enkleste sportsudstyr, for eksempel håndvægte og andre. Du kan købe dem i sportsbutikker.

Trin 4

Organiser massageterapisessioner for dig selv. Hvis det ønskes, kan en specialist komme til dit hjem for yderligere penge. Massage kan hjælpe dig med at slappe af dine muskler efter træning og undgå muskelækage.

Trin 5

Spis rigtigt. Proteiner er nyttige til at genoprette og opbygge muskelmasse - moderat fedtkød, fjerkræ, fisk, især fisk og skaldyr. Vær forsigtig med æg - de indeholder højt kolesteroltal. Hvis du elsker dem meget, skal du ikke spise mere end en æggeblomme hver anden dag, og du kan spise proteiner næsten uden begrænsning.

Anbefalede: