Sådan Gendannes Muskler Efter Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Muskler Efter Træning
Sådan Gendannes Muskler Efter Træning

Video: Sådan Gendannes Muskler Efter Træning

Video: Sådan Gendannes Muskler Efter Træning
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Kan
Anonim

Træthed og muskelspænding efter træning er naturlig. For at genoprette styrke og springe tilbage er der flere enkle og effektive måder. De hjælper dig med at slappe af dine muskler og føle dig bedre.

Sådan gendannes muskler efter træning
Sådan gendannes muskler efter træning

Instruktioner

Trin 1

Efter træning skal du udføre åndedrætsøvelser. Sørg for at koncentrere dig, inden du udfører øvelsen. Træk langsomt men dybt vejrtrækning og vejrtrækning (4 sekunder hver). Prøv at slappe af i øjeblikket. Når du ånder ud, forestil dig negativ energi og spænding, der forlader din krop.

Trin 2

Sørg for at strække efter afslutning af din træning. Det er en fantastisk måde at genopbygge muskler på, styrke muskler og frigøre spændinger i kroppen. Stræk langsomt i forskellige retninger. Strækøvelser kan også udføres, mens du ligger på gulvet. Hold hver bevægelse i 15-20 sekunder.

Trin 3

Tag startpositionen for øvelsen. Stå lige op. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Stræk armene op. Prøv ikke at løfte dine fødder fra gulvet under denne øvelse. Fastgør kroppen i denne position i 10-15 sekunder. Derefter vippes kroppen forsigtigt fremad. Gå langsomt tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 3-5 gange.

Trin 4

Tag startpositionen. For at gøre dette skal du ligge på ryggen. Placer dine hænder langs kroppen. Tryk knæene mod brystet. Vip din krop frem og tilbage. Udfør denne øvelse 5-7 gange.

Trin 5

En god, sund søvn vil også hjælpe dig med at genvinde dine muskler efter træning. Giv din krop den tid, den har brug for til at hvile. Husk: Søvn fremmer ikke kun hurtigere muskelgendannelse, det hjælper også med at forbedre mental funktion og muskelstyrke.

Trin 6

Besøg en professionel massageterapeut. En erfaren specialist gennemfører et særligt behandlingsforløb, der vil slappe af dine muskler.

Trin 7

Efter en træning skal du tage en vandbehandling. Sauna og bad bidrager på grund af en stigning i blodcirkulationen og kropstemperaturen til en større mætning af kroppen med næringsstoffer og ilt, som er nødvendige for muskelgendannelse.

Anbefalede: