Sådan Gendannes Efter Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Efter Træning
Sådan Gendannes Efter Træning

Video: Sådan Gendannes Efter Træning

Video: Sådan Gendannes Efter Træning
Video: EFFEKTIV BOOTY-WORKOUT PÅ 3 MINUTTER 2024, Kan
Anonim

Glem ikke hvile med korrekt træning og effektiv tilbagevenden af alle muskler. Recovery er en vigtig faktor i intens træning. Der er flere måder at bringe din fysiske og følelsesmæssige tilstand tilbage til normal.

Sådan gendannes efter træning
Sådan gendannes efter træning

Instruktioner

Trin 1

Sørg for at tage vandbehandlinger efter træning. Dette frigiver spændinger og beroliger dine muskler. Skyl med koldt vand eller nyd en svømmetur i poolen. 10-15 minutter at være i vandet er nok til at føle en bølge af styrke og vitalitet i kroppen.

Trin 2

Et varmt bad eller sauna slapper også af muskler efter træning. Husk: høj temperatur fremmer fordampningen af mælkesyre fra kroppen, som er netop ansvarlig for smerter i muskelfibre.

Trin 3

Stræk dine muskler for at komme sig efter en anstrengende træning. I dette tilfælde vil en professionel massage hjælpe dig perfekt. En erfaren læge, der har identificeret svage punkter, neutraliserer effektivt virkningerne af stress.

Trin 4

Tag en kop kakao. Varm drikke på grund af mætning af kulhydrater og proteiner stabiliserer kroppens energibalance. Kakao indeholder ioner af magnesium, kalium, calcium, som frigøres fra musklerne under træning sammen med sved. Denne drink er også kendt for tilstedeværelsen af koffein, som stimulerer kroppens aktivitet. Stemningen stiger, og der skabes en følelse af munterhed.

Trin 5

En iltcocktail hjælper dig også med at gendanne kroppen efter en træning. Træthed er direkte relateret til mangel på luft. Brug af iltreserver til den metaboliske proces under træning, kroppen er opbrugt. Drik et glas cocktail for at gendanne den tabte balance. Brug iltpatroner derhjemme. De er nemme at bruge og kræver lidt forberedelse. Du kan købe dem i specialbutikker.

Trin 6

Husk, uden at fokusere på restitution efter træning, får du ikke de forventede resultater fra træning.

Anbefalede: