Sådan Gendannes Din Mave Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Din Mave Efter Fødslen
Sådan Gendannes Din Mave Efter Fødslen

Video: Sådan Gendannes Din Mave Efter Fødslen

Video: Sådan Gendannes Din Mave Efter Fødslen
Video: Din mave efter fødslen - Kvinde, Genkend din krop 2023, November
Anonim

Efter fødslen modtager mange kvinder ud over den utvivlsom glæde ved moderskabet også bekymring - en fremspringende mave, som det kan være meget vanskeligt at slippe af med. Vores bedstemødre og mødre betragtede dette som en naturlig betaling for udseendet af en baby i familien. Men er det virkelig sådan? Du kan slippe af med maven, det vigtigste er at gøre det rigtigt.

Sådan gendannes din mave efter fødslen
Sådan gendannes din mave efter fødslen

Er det nødvendigt

  • - gymnastikmassagebøjle
  • - myostimulanter
  • - slankende og korrigerende undertøj
  • - nærende kropscremer
  • - massageapparater
  • - postpartum bandage
  • - motionscykel eller cykel.

Instruktioner

Trin 1

Under graviditeten opbygges et fedtlag i en kvindes krop. Dette lag er især stort i området omkring maven og lårene. Således opbevarer naturen næringsstoffer, så en kvinde kan bære et barn selv i den mest sultne tid. Det er dette fedt, der stikker frem så grimt.

Ud over det akkumulerede fede lag under graviditeten er der en stærk strækning af muskler og hud. Dette er de tre hovedproblemer, der skal håndteres på en omfattende måde.

Trin 2

Læger anbefaler at lave maveøvelser 6 uger efter fødslen. Efter et kejsersnit skal der gå 2-3 måneder. Det betyder ikke noget, hvordan din fødsel var, før du begynder at håndtere en udbulende mave, skal du kontakte din læge. Bemærk, at hvis du ikke dyrkede sport regelmæssigt før fødslen, efter fødslen, er tunge belastninger kontraindiceret for dig. Vælg de enkleste øvelser til dine mavemuskler, såsom hævninger i benet eller crunches.

Trin 3

Prøv at holde dine mavemuskler i god form til enhver tid. Slap ikke af hele dagen. Først bliver du nødt til at kontrollere dig selv hvert minut, men efterhånden bliver det en vane. Hvis dette er svært for dig, kan forskellige produkter designet til at holde dine mavemuskler konstant strammet komme til undsætning. Dette er en postpartum bandage, elektroniske myostimulatorer, specielt slankende undertøj.

Trin 4

Cardio er en uundværlig hjælp i kampen mod postpartum fedt. Den enkleste form for cardio træning er jogging. Ikke alle kvinder kan dog løbe efter fødslen. Faktum er, at arbejdskraftaktivitet skader bækkenmusklerne alvorligt. På grund af dette lækker urin under stødbelastninger under kørsel. Dette er selvfølgelig ubehageligt. Over tid vil musklerne vende tilbage til deres normale tilstand, men for ikke at spilde tid, skal du erstatte jogging med øvelser på en stationær cykel.

Trin 5

Den naturlige måde at tabe fedt på er gennem diæt. Men under amning anbefales ikke diæter. Den bedste løsning er at tælle de forbrugte kalorier. Husk, at amning bruger i gennemsnit 500 kalorier mere end normalt. Ammer oftere og brug ikke for meget scones og kiks. Overvægt forsvinder af sig selv, også fra taljeområdet.

Trin 6

En meget nyttig opfindelse til at tabe mødre er en gymnastikbøjle. Branchen producerer specielle vægtede modeller med indbyggede massagepuder og en kaloritæller, bøjlen skjult bag døren er næsten usynlig i rummet. Du kan dreje bøjlen helt lydløst, hvilket er meget vigtigt, når der er et lille barn i huset. Og endelig, takket være bøjlen, vil du ikke kun genvinde din tynde talje, men også stramme den slap hud i underlivet væsentligt.

Trin 7

Den sværeste del af kampen med maven er strakt, løs hud. Fedt kan køres væk, muskler kan pumpes op. Men hvis din hud har strakt sig for meget under graviditeten og hænger i et forklæde, vil kun en kirurgisk operation kaldet abdominal plasty hjælpe. Sørg derfor for at passe på hudens elasticitet før og under graviditeten. Lav en massage, påfør fugtighedscreme og toning af kropscremer, besøg et russisk bad eller en finsk sauna - alt dette sparer dig for overdreven strækning af huden.

Trin 8

Hvis huden på din mave efter graviditet simpelthen har mistet sin elasticitet, vil daglig selvmassage hjælpe dig. Gnid en nærende creme eller en speciel creme til hængende hud ind i huden på din mave og stryg din mave, ælt den aktivt, klem med et ord, sørg for at huden på din mave bliver lyserød, så blodcirkulationen i den øges. Dette vil fremskynde liften naturligt.

Anbefalede: