Sådan Slipper Du Af En Mave Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af En Mave Efter Fødslen
Sådan Slipper Du Af En Mave Efter Fødslen

Video: Sådan Slipper Du Af En Mave Efter Fødslen

Video: Sådan Slipper Du Af En Mave Efter Fødslen
Video: MIN MAVE UGE FOR UGE EFTER MIN FØDSEL + EN SNAK OM EFTERFØDSELSKROPPEN GENERELT ✨ | Mie Avi 2024, April
Anonim

Fødslen er allerede forbi, glade forældre vender hjem fra hospitalet. Og nu står en kvinde over for opgaven (selvfølgelig efter at have passet et barn) - at gøre hendes figur lige så attraktiv som før graviditet og slippe af med en bøjning i maven, styrke mavemusklerne.

Sådan slipper du af en mave efter fødslen
Sådan slipper du af en mave efter fødslen

Er det nødvendigt

  • - sund mad;
  • - tid til træning
  • - en specialiseret læge.

Instruktioner

Trin 1

Begynd at bære et bandage umiddelbart efter fødslen, medmindre du selvfølgelig har kontraindikationer over for dette. Det hjælper dig med hurtigt at stramme din mave og gør dig visuelt slankere fra de første dage efter fødslen.

Trin 2

Undgå, at skadelige fødevarer kommer ind i dit hjem. Organiser dine måltider, så kun sunde, naturlige fødevarer er på menuen, men på samme tid skal du få nok kalorier, så der ikke er sult. Spis grød, drik kefir, kog enkle supper. At gå på diæt lige efter fødslen er ikke den bedste løsning. Når alt kommer til alt, skal du stadig amme din baby, og han skal forsynes med alle de nødvendige vitaminer. Der skal altid være frisk frugt og grøntsager i køleskabet (men agurker, tomater, kål bør ikke medtages i din diæt under det første vejr). Overhold nøje din diæt. Gå ikke efter snacks alene - dette vil kun undergrave dit helbred.

Trin 3

Inkluder træning i din daglige rutine. Dette skal gøres et stykke tid efter fødslen. Start ikke med tung træning med det samme. Dette er både stress for kroppen og risikoen for alvorlige konsekvenser. Fjern derfor kilometerløb og øvelser, der kræver meget udholdenhed. Overvåg din tilstand, og når du føler, at du allerede kan intensivt engagere dig i sport, skal du lave øvelser for at styrke musklerne.

Trin 4

Gå til konsultationen med en kosmetolog for at konsolidere resultatet af regelmæssig motion og en sund kost. Når han har givet sit samtykke, kan du ty til tjenester fra specialiserede saloner for at genoprette kroppen efter fødslen. Nogle kvinder tyder endda på kirurgisk korrektion ved at transplantere hudområder.

Anbefalede: