Sådan Fjernes En Hængende Mave Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Hængende Mave Efter Fødslen
Sådan Fjernes En Hængende Mave Efter Fødslen

Video: Sådan Fjernes En Hængende Mave Efter Fødslen

Video: Sådan Fjernes En Hængende Mave Efter Fødslen
Video: MIN MAVE UGE FOR UGE EFTER MIN FØDSEL + EN SNAK OM EFTERFØDSELSKROPPEN GENERELT ✨ | Mie Avi 2024, April
Anonim

Ud over alle mulige forventede glæder, der er forbundet med fødslen af en længe ventet baby, venter en temmelig ubehagelig overraskelse en ung mor straks i postpartumperioden i form af en mave, der er dukket op af ingenting. Med alt dette ændres taljen ofte, hvilket som regel bliver langt fra, hvad det var før graviditeten.

Sådan fjernes en hængende mave efter fødslen
Sådan fjernes en hængende mave efter fødslen

Instruktioner

Trin 1

Absolut alle muskelgrupper i abdominalområdet har for vane at strække sig, hvilket er fastlagt af Moder Natur. Og selvom maven til en gravid kvinde synes at være ret elastisk under graviditeten, har et eller andet fedtlag stadig et sted at være, og det er simpelthen nødvendigt. Når alt kommer til alt udfører den en række bestemte beskyttende funktioner, og derudover bærer den en vis strategisk reserve af næringsstoffer, der er så nødvendige for en mor og hendes baby. Hvordan kan du fjerne en hængende mave?

Trin 2

En charmerende baby blev født. Men små problemer i en eller anden grad kan godt være, fordi enhver organisme er rent individuel. Den mave, der er tilbage efter at have båret babyen, kan kun fjernes ved hjælp af korrekt ernæring, opgaven er næsten umulig. Uden brug af fysisk anstrengelse på de strakte mave muskler er dette absolut umuligt at gøre.

Trin 3

Den lave tone i disse muskler fører som regel til udseendet af effekten af en hængende mave. Det er meget muligt at øge deres tone, og dette kan opnås med en lille indsats og udholdenhed i den regelmæssige implementering af specielle fysiske øvelser designet specielt til mavemusklerne.

Trin 4

De grundlæggende regler for absolut alle anvendte metoder i praksis kan med sikkerhed betragtes som følgende: 1. Arbejde udføres kun med benene, når hele kroppen er ubevægelig. Disse øvelser øger signifikant tonen i alle muskelgrupper i underlivet. 2. Arbejd kun i bagagerummet, når benene er strengt bevægelige. Således er det meget muligt at styrke absolut alle mavemusklerne placeret i den øvre del af maven. 3. Arbejd derefter med hele kroppen og udover det også med benene på samme tid. Denne øvelse er rettet mod at arbejde med alle mavemusklerne. Krydsarbejde samtidigt med kroppen og samtidig med benene fører til en tilstrækkelig belastning på de skrå muskler i maven, der danner sidevæggene i bughulen, det vil sige de er ansvarlige for taljen.

Trin 5

Typisk tillader læger ikke alvorlig maveøvelse før seks måneder efter fødslen.

Trin 6

Og i denne periode kan træning være ret effektiv, hvilket ikke kræver brug af temmelig store anstrengelser, for eksempel med jævne mellemrum, og derefter regelmæssigt trække i maven, dvs. holde mavemusklerne i spænding. Denne øvelse kan udføres på ethvert tidspunkt af dagen og på ethvert sted.

Trin 7

Restaurering af en hængende mave efter fødslen af et barn ved udelukkende at bruge en bandage, som nogle eksperter anbefaler, er heller ikke reel. Forbindelsen er først god først og derefter kun som hjælp til hængende mavemuskler. Det hjælper med at holde musklerne i den rigtige position, mens de er meget svage.

Trin 8

Massage har bevist sig ekstremt godt (i processen med at genoprette mave muskler i postpartum perioden).

Trin 9

En række vandbehandlinger kan også medføre betydelige fordele. For eksempel er et kontrastbruser meget passende i dette tilfælde. Det samme kan siges om Charcots sjæl.

Trin 10

Alle disse procedurer, hvis de udføres regelmæssigt, vil hjælpe med at genoprette en fremragende tonet mave. Selvfølgelig vil dette ikke ske om et par dage eller endda om en måned. Under alle omstændigheder skal du være tålmodig i ca. seks måneder.

Anbefalede: