Sådan Fjernes En Hængende Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Hængende Mave
Sådan Fjernes En Hængende Mave

Video: Sådan Fjernes En Hængende Mave

Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2022, December
Anonim

Måske vedrører de mest bemærkelsesværdige ændringer i kvindefiguren efter fødslen maven. Dette er naturligt, fordi mavemuren bærer den største belastning: mavemusklerne og huden. Selvom der er kvinder, der fødte flere gange, men samtidig bevarede en flad mave, arver mange unge mødre en hængende mave efter fødslen. Hvis du endelig vil slippe af med dette "forklæde lavet af læder" i underlivet, skal du indstille et langt og seriøst arbejde.

Sådan fjernes en hængende mave
Sådan fjernes en hængende mave

Er det nødvendigt

  • - massager
  • - Krops creme;
  • - mor i kapsler
  • - gymnastikmåtte
  • - nærende og strammende indpakning.

Instruktioner

Trin 1

Forsøg ikke at tabe for hurtigt. En streng diæt er for stressende for en organisme, der endnu ikke er kommet sig efter graviditet og fødsel. Selvom du ikke ammer, skal du ikke skynde dig at skille dig af med overvægt. Dette vil føre til, at huden vil synke endnu mere, da den ikke holder trit med det faldende volumen af ​​fedtvæv. Reducer dit kalorieindtag med 10-15% og tab langsomt i vægt.

Trin 2

Massér den forreste mavevæg. Huden har været i strakt tilstand i lang tid, derfor bliver du nødt til at fjerne den i lang tid. Daglig massage bør være en obligatorisk procedure. Gnid huden med en stiv børste, indtil dyb rødme og en følelse af varme vises i huden. Derudover skal du sørge for at lave en knivmassage selv. Må ikke have ondt af dig selv, tanken om, at du med hver kniv fjerner et stykke fedtvæv vil hjælpe dig med at klare smertefulde fornemmelser.

Trin 3

Efter massage skal du påføre en nærende creme på din hud. Brug af en creme med tilsætning af mumie har vist sig godt. Tag et lille produkt, læg det i en separat beholder, smid 5-6 kapsler med mumie der. Mens du masserer og varmer huden op, opløses produktet, og cremen er klar til brug.

Trin 4

Gør nærende og opstrammende indpakninger. Strakt hud mister sin elasticitet og kræver yderligere ernæring. Det er for at fodre slap hud, at der er behov for indpakning. De kan udføres hjemme eller i en skønhedssalon, det vigtigste er, at dette ikke er en engangskampagne.

Trin 5

Glem ikke musklerne. En hængende mave ødelægger din underliv, så sørg for at pumpe din nedre del af maven. Gør omvendte crunches for at træne svag bund abs.

Trin 6

Lig på ryggen med armene udstrakt langs din krop. Bøj dine ben ved knæene og løft dem, så underbenene bliver parallelle med gulvet. Stram dine mavemuskler, træk dine bøjede knæ op til dit hoved og løft dit bækken så højt som muligt. Hold i to sekunder og sænk langsomt dit bækken ned på måtten, dine fødder skal forblive hængende. Lav 10-12 øvelser, og gør derefter dine regelmæssige crunches.

Trin 7

Tilføj jogging træning til dine mavemuskler. At løbe i et moderat tempo giver dig mulighed for at kaste fedt over hele din krop uden at bruge alt for hårde kostvaner. Kør tre gange om ugen i mindst 40 minutter.

Trin 8

Spis ikke om natten. Husk, at musklerne er afslappede under søvn, og en fuld mave vil strække mavevæggen og annullere al din indsats. Det sidste måltid skal være mindst to timer før sengetid. Og det er bedre, hvis det er en lille portion magert kød med grøntsager og et glas kefir. Spis ikke grød og pasta om aftenen. De langsomme kulhydrater, der findes i disse fødevarer, vil være mere gavnlige, hvis de spises til morgenmad.

Populær af emne.