De Mest Effektive Fedtforbrændere

Indholdsfortegnelse:

De Mest Effektive Fedtforbrændere
De Mest Effektive Fedtforbrændere

Video: De Mest Effektive Fedtforbrændere

Video: De Mest Effektive Fedtforbrændere
Video: Hurtig slankekur med effektiv fedtforbrænding 2024, Kan
Anonim

Fedtforbrændere er alle stoffer, der fremskynder processen med at tabe sig. Der er mange af dem, og du har allerede hørt om mange af dem (L-carnitin, koffein, guarana, efedrin, clenbuterol osv.). Måske brugte de endda det til ingen nytte, hvilket ikke er overraskende, fordi disse er acceleratorer af kosten og ikke dens "erstatninger". Fedtforbrændere fungerer kun, hvis de grundlæggende principper for vægttab følges.

De mest effektive fedtforbrændere
De mest effektive fedtforbrændere

Alle vægttab boostere kan opdeles i to populære grupper:

- termogenik (øger det grundlæggende stofskifte ved at øge kropstemperaturen med flere grader);

- lipotropika (fremskynde nedbrydningen af fedt til fedtsyrer eller blokere syntese deraf)

Forresten er de mest effektive acceleratorer kombinationer af flere grupper (termogen + lipotrop).

Mange virkelig effektive vægttabforstærkere er forbudt ved lov (for eksempel efedrin), men jeg vil ikke nu overveje den etiske side af sagen og lege med ord som vores stedfortrædere. Jeg giver dig bare oplysninger for at eje det.

Koffein eller Guarana

De stimulerer nervesystemet generelt og stimulerer produktionen af noradrenalin, som udløser fedtforbrænding i vores krop. Det vil sige, at du ikke kun forbrænder fedt i kroppen hurtigere, men du føler dig også god til at træne under forhold med mangel på kalorier. Dette er meget vigtigt, fordi du omdannes fra en "søvnig flue" til en normal person.

Og hvad har guarana at gøre med det? Fordi det faktisk er en langvarig kaffe. Guarana er kendt for sin frugt, der har dobbelt koffein i kaffebønner, og dette forklarer dens "styrkende virkning".

Det er koffein, der sættes i de fleste af de moderne sportsgrene "pre-workout" og fedtforbrændingskomplekser. Især er det i NO-Xplode fra BSN og Jack3d (USP Labs).

Du kan købe et dyrere supplement eller billigere piller på apoteket eller endda bare en dåse kaffe i butikken. Dette stof har bevist positive egenskaber. Derfor, hvis en atlet viser sig at have en øget koncentration af koffein i blodet ved OL, så vil han blive diskvalificeret til doping.

Anbefalet dosering: 3-6 mg kaffe til hvert pund af din krop, taget 30-60 minutter før træning.

L-carnitin

Dette nysgerrige supplement kan let købes i ethvert apotek eller sportsernæringsbutik (forskellen er i form og dosering). Carnitin er et transportstof, der leverer fedtsyrer til "energistationer" i humane celler - mitokondrier, hvor de sikkert brændes for at skabe ATP-energi! Det er meget vigtigt at forstå, at carnitin alene ikke forbrænder fedt. Det letter kun processen med fedtforbrænding. Og kun når der mangler kalorier i den daglige diæt (det hjælper dig kun med at tabe dig, når du er på diæt). Ud fra dette kan vi konkludere, at carnitin kun er et supplement, der stimulerer energimetabolisme i cellen. Ved hjælp af L-carnitin fungerer kosten mere effektivt.

Og alligevel hjælper L-carnitin med at øge udskillelsen af enzymer, der er involveret i fordøjelsen. Og dette fører igen til en stigning i fordøjeligheden af mad, især protein. Dette er meget gode nyheder, for på en diæt er du tvunget til at øge mængden af protein for at kompensere for manglen på kulhydrater og fedt.

Anbefalet dosis: 0,5 til 3 gram om dagen. Bedre om morgenen (morgen, frokosttid, før træning)

Efedrin

Stimulerer alfa- og beta-adrenerge receptorer, fremmer frigivelsen af noradrenalin, som udløser fedtforbrænding. Stimulerer psyken og hele centralnervesystemet sammen med muskeltonus. Et meget effektivt lægemiddel til dem, der taber sig, fordi de fleste af dets egenskaber ser ud til at være specielt opfundet til dette. Men ak … Efedrin er forbudt i Den Russiske Føderation. Det forekommer mig, at dette skyldes det faktum, at stofmisbrugere aktivt brugte efedrin som en forløber til produktion af stoffer.

Mange "oldies" fra bodybuilding og fitness husker stadig den mest populære tørretrio - en blanding af ECA: Efedrin + Koffein + Aspirin. Tidligere blev endda sportstilskud solgt med denne blanding.

Anbefalet dosering: 25-100 mg pr. Dag (første halvdel af dagen, ellers falder du ikke i søvn). Start med 25 mg om dagen og se dit blodtryk og puls.

Om alfa- og beta-receptorer i menneskekroppen

Fedt i forskellige dele af menneskekroppen har en anden "tendens" til at brænde. Denne egenskab reguleres af forskellige koncentrationer af alfa- og beta-receptorer i kropsvæv. Disse receptorer interagerer med stresshormoner. De fremskynder enten eller hæmmer nedbrydningen af fedtceller. Beta-receptorer bidrager aktivt til lipolyseprocessen (reducerer fedtlagets størrelse), mens alfa-receptorer tværtimod "trækker tæppet over sig selv": de hæmmer vægttab.

For eksempel er fødsel og amning af et barn en meget vigtig ting for evolutionen, hvorfor hun sørgede for, at kvindens krop havde flere alfa og færre beta-receptorer de mest "vanskelige at nå steder": balder, lår. Dette er en reserveenergiforsyning i tilfælde af en sulten tid, så en kvinde på trods af eksterne faktorer kunne bære og fodre et barn. Nu forstår du, hvordan efedrin har en gavnlig effekt på dit vægttab gennem den ønskede effekt på disse receptorer.

Yohimbine

Et supplement, der kan købes på næsten ethvert apotek. Se i udstillingsvinduet med stoffer for styrke (behandler erektil dysfunktion hos mænd). For os er yohimbine interessant, selvfølgelig ikke for dette. Det er interessant for os, fordi det er en alfablokker. Det vil sige, det blokerer hæmningen af fedtforbrænding i væv. Husk, at der er gode beta-receptorer, der fremskynder fedtforbrænding og dårlige alfa-receptorer, der hæmmer denne proces, og yohimbin blokerer alfa-receptorer og derved accelererer vægttab.

Anbefalet dosering: Normalt 10 mg til mænd og 5 mg til kvinder 1-3 gange om dagen med måltider.

Clenbuterol

Et lægemiddel, der stimulerer "gode" beta-adrenerge receptorer, der hurtigt fremskynder fedtforbrænding i væv. Det er lidt sværere at købe end yohimbine. Dette lægemiddel bruges aktivt i moderne medicin til behandling af astma, derfor er det bredt repræsenteret i apoteknetværket. Apotekeren vil sandsynligvis bede om recept.

I processen med at virke på beta-receptorer øger clenbuterol frigivelsen af adrenalin og noradrenalin, hvilket yderligere fremskynder fedtforbrænding. Derudover øger clenbuterol udskillelsen af skjoldbruskkirtelhormoner (dette fremskynder stofskiftet) og blokerer aflejringen af fedt. Tilføj dertil det faktum, at clenbuterol er en udtalt anti-katabolisk, dvs. forhindrer muskelnedbrydning under en sulten diæt.

Anbefalet dosering: til mænd 100-140 mcg om dagen i 2 uger. Derefter er der brug for en pause (kroppen vænner sig til stoffet).

Væksthormon (somatotropin)

Peptidhormon i den forreste lap af den menneskelige hypofyse. Det blev navngivet således, fordi det har tendens til at forårsage knoglevækst i længde hos børn og unge. Væksthormon har en meget kraftig anabolsk virkning på muskelvækst og har også en stærk katabolisk virkning på fedtceller. Den første bliver mulig på grund af øget proteinsyntese, og den anden - på grund af en stærk effekt på lipolyse og kulhydratmetabolisme i kroppen.

Anbefalet dosering: 4-20 enheder. om dagen opdelt i så mange injektioner som muligt.

Teroidhormoner

(T3 og T4) = triiodothyronin (3 iodmolekyler) og thyroxin (4 iodmolekyler). Men faktisk er det T3, der er aktiv. Den vigtigste egenskab ved skjoldbruskkirtelhormoner er aktivering af oxidation i cellen.

Dette fører til en acceleration af stofskiftet (øget frigivelse af varme, dannelse af glukose fra fedt og proteiner, stimulering af nedbrydning af fedt osv. Osv.). Et meget vigtigt stof til vægttab. men meget farligt af to grunde.

Accelerationen af stofskiftet i forhold til mangel på kalorier (diæt) vil også føre til tab af muskelvæv. Desuden er jo højere dosis T3, jo flere muskler brænder sammen med fedt. Jo færre kalorier i kosten, når du bruger T3, jo flere muskler brænder. Derfor er en af de mest effektive måder at bruge T3 på at kombinere det med den "antikataboliske" Clenbuterol. Denne kombination er langt den bedste vægttabskombination, der findes i dag.

Produktionen af din egen T3 og T4 er feedbackstyret, dvs. "Plus - minus = interaktion"! Der er en vis mulighed for, at dine egne skjoldbruskkirtelhormoner bliver negative (slukker) under betingelserne for at tage et stort antal kunstige analoger. Og i dette tilfælde bliver du nødt til at tage disse T3-piller løbende resten af dit liv, ligesom diabetikere injicerer insulin.

Anbefalet dosering: 50 mcg triiodothyronin om morgenen for mænd eller 25 mcg for kvinder. Mindre er bedre end mere (husk at musklerne flyver væk). Optagelsens varighed er højst 2-4 uger.

Dinitrophenol (DNP)

På et tidspunkt blev dette kemikalie kaldet den mest kraftfulde fedtforbrænder af alle eksisterende og mest farlige (hvis den anbefalede dosis fordobles, dør hver anden person af den). Tungen rejser sig ikke for at kalde dette kemikalie et lægemiddel eller et additiv.

Hvad er pointen? DNP er i det væsentlige et dynamit-detonerende stof. Mange fans af lysresultater har lagt mærke til dette kemikalie, fordi det stimulerer mitokondriel respiration i celler og derved fremskynder syntesen af ATP fra ADP. Og uhyrlig! Cellerne forsøger at kompensere for dette ved at øge ilttilførslen, hvilket resulterer i alvorlige stigninger i temperatur og tryk. Du sveder, sover uden et tæppe, drikker fem liter vand om dagen og føler konstant svaghed, fordi energien bruges på varme og ikke er nok.

Her er sådan et vægttabsaccelerator. Det skal tilføjes, at det meget let fører til grå stær i øjnene (som et resultat af dehydrering) og skader nyrerne. Anbefalet dosering: normalt 5 mg pr. 1 kg kropsvægt i et par uger (flere kan ikke tåle det).

Anbefalede: