Den Mest Effektive Vægttabstræner

Indholdsfortegnelse:

Den Mest Effektive Vægttabstræner
Den Mest Effektive Vægttabstræner

Video: Den Mest Effektive Vægttabstræner

Video: Den Mest Effektive Vægttabstræner
Video: VÆGTTAB - Sådan taber du dig mest effektivt! 2024, Kan
Anonim

Når du har besluttet at slippe af med overvægt, er det stadig kun at vælge metoden. Hvad vælger du: kost, gymnastik, eller vil du træne meget på motionscykler? Hvis du stadig vælger den tredje mulighed, skal du først finde ud af, hvilken simulator der er den mest effektive i kampen mod ekstra pund.

Den mest effektive vægttabstræner
Den mest effektive vægttabstræner

Instruktioner

Trin 1

Hvad kan hjælpe dig med at tabe dig?

Først skal du forstå, at der er to typer simulatorer - styrke og kardiovaskulært udstyr. Dette betyder, at hvis du vil opbygge muskler, skal du vælge den første mulighed, hvis du har brug for at tabe dig, så den anden. Cardio-udstyr er en motionscykel, en stepper, en påkrævet træningsmaskine, en elliptisk og en løbebånd.

Trin 2

Stepper - gå trapper

Så lad os starte med stepper. Dette er en af de mest populære hjemmetræningsmaskiner. Det tager lidt plads, er billigt og er ekstremt let at bruge. Stepperen giver dig mulighed for at tabe sig trin for trin og simulere at gå op ad trappen. Steppers bygger normalt tællere af tid, trin samt justering af belastning og puls. Når du træner på en sådan simulator i tyve minutter om dagen, vil du hurtigt se resultatet. Men der er også ulemper - under træning er vejrtrækningen ikke for dyb, en lille procentdel af musklerne er involveret, en lille bevægelsesamplitude. Og konklusionen antyder sig selv: en stepper er ikke den mest effektive vægttabssimulator.

Trin 3

Motionscykel - træder hårdt

Det er bestemt en effektiv træningsmaskine, der hjælper dig med at holde dig i form og hjælper dig med at tabe sig. Takket være motionscyklen styrker du dine ben og balder, udholdenheden i det kardiovaskulære system vil øges betydeligt. Her er belastningerne allerede meget mere alvorlige end på stepperen. Der er dog også en ulempe - da øvelserne udføres mens du sidder, forbrændes kalorier ikke så effektivt.

Trin 4

Romaskine - række og forbrænde fedt

Dette er en af de mest populære maskiner, da næsten alle muskler bruges under træning. Samtidig ventileres lungerne aktivt, og fedtstoffer forbrændes med en enorm intensitet. Derudover forbedrer rodbevægelser fleksibiliteten i rygsøjlen og hjælper med at strække musklerne. Og det kan virkelig være den mest effektive vægttabs træner for kvinder med en pæreform. Men for dem, der har en omvendt trekant eller et timeglasfigur, er det bedre ikke at bruge denne simulator, da figuren måske begynder at udvikle sig forkert og blive uforholdsmæssig.

Trin 5

Løbebåndet er stien til en slank figur

Ifølge flertallet er løbebåndet den mest effektive vægttabsmaskine. Når du løber, bliver vejrtrækningen dyb, og mange muskler er involveret. Og du skal forstå, at denne simulator ikke er egnet til dovne, for i løbet af undervisningen bliver du nødt til at svede meget.

Trin 6

"Ellipsoid" - let, men ikke så effektiv

Under træning på disse simulatorer forbrændes kalorier ganske aktivt, musklerne i benene og balderne styrkes godt. Generelt svarer effektiviteten til et løbebånd, men sidstnævnte hjælper stadig med at opnå meget større resultater.

Anbefalede: