Den Mest Egnede Form Til Fitness, Baseret På Kendetegnene Ved Dit Stjernetegn

Den Mest Egnede Form Til Fitness, Baseret På Kendetegnene Ved Dit Stjernetegn
Den Mest Egnede Form Til Fitness, Baseret På Kendetegnene Ved Dit Stjernetegn

Video: Den Mest Egnede Form Til Fitness, Baseret På Kendetegnene Ved Dit Stjernetegn

Video: Stjernetegn - 5 unikke egenskaber ved dit stjernetegn 2022, December
Anonim

Sport er en vigtig komponent i en moderne piges livsstil. Det vigtigste er bare at vælge den rigtige ting at gøre og begynde at udvikle din krop. Som i mange andre ting vil astrologi hjælpe med dette. Her er hvilken træning du skal vælge ud fra karakteristikaene for dit stjernetegn:

Den mest egnede form til fitness, baseret på kendetegnene ved dit stjernetegn
Den mest egnede form til fitness, baseret på kendetegnene ved dit stjernetegn

Vædderen: crossfit

Denne sport er vanskelig for mange, men ikke for energiske Vædderen, der er i stand til noget bedrift. CrossFit er en fantastisk måde at kanalisere energi i den rigtige retning og derefter føle afslapning og styrke i kroppen.

Tyren: svømning

Du kan lide enkle ting, som du hurtigt kan få resultater med. Og hvad kunne være lettere og mere effektivt end at svømme i poolen? Det vigtigste er at klare dovenskab og tage et abonnement på det nærmeste sportscenter.

Tvillingene: løb

Tvillingene er så rastløse, at det er svært for dem at anbefale en træning, der ikke involverer bevægelse i rummet. Når du løber, vil du være i stand til at udøve stor stress på kroppen, tænke over tingene og endda møde et par af dine bekendte på vej.

Kræft: yoga i luften

For blide kræftformer er en åndelig og kunstnerisk forfølgelse, nemlig fashionabel yoga i luften, velegnet. Du vil være i stand til at få dine muskler til at fungere såvel som at få orden på tingene i den følelsesmæssige verden.

Leo: dans

Du vil benytte enhver lejlighed til at udtrykke dig og gøre alle, der er omkring dig vanvittige. Derfor er dansekurser bedst for dig. Du kan blive så kreativ med denne træning, at du sandsynligvis vil glemme, at du træner.

Jomfru: Pilates

Du vil nyde denne træning, fordi den kræver omhu og præcision. Pilates involverer små bevægelser, der skal koordineres med vejrtrækningen. Brug af mental og fysisk styrke er, hvad en Jomfru har brug for.

Vægt: kropsballet

Body ballet er den mest sofistikerede form for fitness, som den sofistikerede Vægt helt sikkert vil elske. I det kombineres ballettrin med et antal almindelige øvelser. Dette udvikler ikke kun styrke, men også plasticitet.

Skorpionen: pole dance

Vær ikke flov: du vil aldrig være i stand til at skjule din seksualitet. Ikke kun vil du give alle et forspring i charme, danse på en stang, du kan også styrke din krop. Tro ikke, at dette er en simpel træning - det tager meget arbejde og vil medføre alvorlig smerte i musklerne.

Skytten: cykel

Du er sandsynligvis ikke særlig opmuntret af udsigten til at dyrke sport i et indelukket rum. En åben Skytte har brug for meget plads, så cykling er det bedste valg. Gå på jernhesten og gå hurtigere end vinden på jagt efter eventyr.

Stenbukken: styrketræning

Stenbukke er gode til sport på grund af deres eksemplariske disciplin, og god gammeldags vægttræning er den bedste ting at gøre. Du kan konkurrere med dig selv ved at tilføje mere vægt og gøre flere reps hver gang.

Vandmand: tennis eller badminton

Hvad kan være bedre end et par sjove tennisspil med dine venner? Dette er en sjov aktivitet og et godt alternativ til en kedelig træning. Det vigtigste er at finde dygtige ledsagere og flytte til retten!

Fiskene: yoga

Du elsker ikke kun at udvikle din krop, men også at arbejde på din indre verden, så yoga er den bedste mulighed. Der er ingen konkurrence i denne praksis, yoga kan praktiseres derhjemme, og vigtigst af alt bidrager det til at opnå harmoni med sig selv.

Populær af emne.