Hvilke Skøjter Er Egnede Til Begyndere

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Skøjter Er Egnede Til Begyndere
Hvilke Skøjter Er Egnede Til Begyndere

Video: Hvilke Skøjter Er Egnede Til Begyndere

Video: Hvilke Skøjter Er Egnede Til Begyndere
Video: Mads - at lære at skøjte 2024, Kan
Anonim

Skøjteløb er en favorit vinterrekreation for byboere. Stadig ville det! Fremragende stemning og energi boost leveres. Derudover har butikkerne et stort udvalg af skøjter. Men hvilke er de rigtige for begyndere?

Hvilke skøjter at vælge
Hvilke skøjter at vælge

For dem, der ønsker at starte skøjteløb, skal du være opmærksom på kunst-, gå- eller hockeyskøjter.

Kunstskøjter

Kunstskøjter har høje snørestøvler, der passer tæt rundt om anklen. Dette minimerer risikoen for kvæstelser under skarpe sving. Afrundet blad, der strækker sig ud over hælen for stabilitet på is. Tænderne på tåen giver dig mulighed for at rotere, tage skridt. Imidlertid forårsager disse samme spidser en masse gener for begyndere. De klamrer sig til den ujævne is fra byens skøjtebaner og forårsager fald. Derudover har kunstskøjter ikke isolering. Skøjteløb i kulden på en åben skøjtebane vil ikke være behagelig i dem. Men for en indendørs, jævn skøjtebane er de ideelle til begyndere.

Rulleskøjter

Ved første øjekast ser gående skøjter ud som krøllede skøjter. De har dog en række forskelle. En lavere, blødere støvle, der ikke holder foden for tæt. Kniven er lige nedenunder, hvilket gør vanskelige pirouetter umulige. Men den største forskel er, at der i mange gåmodeller ikke er nogen tænder på tåen, og hvis der er, er de meget korte. På grund af dette kan du køre uden at klamre dig fast på isen. Derudover er gåskøjter godt isolerede, hvilket giver ekstra komfort på den åbne skøjtebane.

Hockey skøjter

Den største forskel mellem hockeyskøjter og resten er en forstærket støvle, der pålideligt beskytter foden mod stød. Samt et afrundet blad og ingen tænder på tåen. Derudover er benet i hockeyskøjter korrekt og sikkert fastgjort, hvilket giver mulighed for en mere manøvrerbar tur. Men der er også et minus. Moderne skøjter til ishockey er designet til indendørs skøjtebaner. Og ved en temperatur på minus 20 kan glasset, hvor bladet er fastgjort, sprænge. Før du køber ishockeyskøjter til en åben skøjtebane, bør du derfor konsultere sælgeren om glassets frostbestandighed.

Hvis du er nybegynder, skal du ikke bestille dyre modeller fra specialiserede websteder. Det er bedre at købe skøjter i en sportsbutik, hvor konsulenter hjælper dig med at vælge den bedste mulighed for dig.

Anbefalede: