Hvilke øvelser Der Skal Gøres For Begyndere I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Der Skal Gøres For Begyndere I Gymnastiksalen
Hvilke øvelser Der Skal Gøres For Begyndere I Gymnastiksalen

Video: Hvilke øvelser Der Skal Gøres For Begyndere I Gymnastiksalen

Video: Hvilke øvelser Der Skal Gøres For Begyndere I Gymnastiksalen
Video: Balanceøvelser 2024, Kan
Anonim

Næsten alle mindst en gang i deres liv ville alvorligt engagere sig i sport, men mange blev stoppet af det faktum, at de ikke vidste, hvor de skulle starte, og hvilke øvelser de skulle gøre.

Pige i træning
Pige i træning

Er det nødvendigt

  • - sportsbeklædning og fodtøj
  • - abonnement på gymnastiksalen.

Instruktioner

Trin 1

Når du er bevæbnet med alt hvad du har brug for og kommer til gymnastiksalen, skal du gå til træner og få instruktioner fra ham. Selvom du ikke betaler for tjenesterne fra en personlig træner, er han stadig forpligtet til at bringe dig opdateret. Efter at have lyttet til foredraget kan du gå videre til de grundlæggende øvelser.

Trin 2

Du skal starte med en let opvarmning. Det er nødvendigt for at varme musklerne op og undgå skader og belastninger. Opvarmning er 7-10 minutter på løbebånd eller stationær cykel. Øvelsen anbefales at udføre uden at anstrenge for meget. Hvis du ikke kan beslutte, hvad du skal gøre - løb eller pedal, så vælg førstnævnte. Løb bruger flere muskler end en stationær cykel.

Trin 3

Dernæst er øvelserne til pressen. Her kan du vælge, hvilken type af disse øvelser du bedst kan lide. Dette kan f.eks. Være at hæve dine ben på en bar eller vride på en specielt udpeget maskine.

Trin 4

Lav derefter øvelser for bryst- og rygmusklerne. Det er bedst at vælge en brystpresse på en maskine. Når det udføres korrekt, er et kompleks af muskler i både bryst og ryg involveret. Også pull-ups på baren med et greb på toppen giver en synlig effekt. Når du trækker op med dette greb, jo bredere armene er, jo bedre. En anden velkendt måde at træne brystmusklerne på er vægtstangpressen. Denne øvelse bør aldrig udføres uden forsikring. Hvis du kommer uden venner, kan du spørge en træner. Han kan ikke nægte. Når alt kommer til alt er dette også en del af hans pligter.

Trin 5

For armene er øvelser med håndvægte og pull-ups med et greb fra bunden optimale. Den øvelse, der fungerer bedst for dine ben, er vægten squat. Her kræves også forsikring.

Trin 6

Efter træning er det værd at udføre fleksibilitetsøvelser, men de skal udføres omhyggeligt. Muskler skal varmes op.

Anbefalede: