Mest Effektive Kombinationer Af Fedtforbrændere

Indholdsfortegnelse:

Mest Effektive Kombinationer Af Fedtforbrændere
Mest Effektive Kombinationer Af Fedtforbrændere
Video: Mest Effektive Kombinationer Af Fedtforbrændere
Video: Optimise Your Abrasive Blasting - How to Save Over 30% of your Total Blasting Costs 2023, Februar
Anonim

Med ankomsten af ​​foråret forsøger mange at slippe af med det hadede kropsfedt. Selvfølgelig er kost og aerob træning ikke annulleret. Men hvor uudholdeligt vil du gå vejen til en slank krop så hurtigt som muligt! Og her kan specielle præparater - "fedtforbrændere" komme til undsætning. Men få mennesker ved, at hvis du kombinerer nogle stoffer med hinanden, kan du opnå en synergistisk effekt.

Mest effektive kombinationer af fedtforbrændere
Mest effektive kombinationer af fedtforbrændere

Triiodotrininin og clenbuterol

Triiodotrininin fremskynder stofskiftet meget anstændigt, og clenbuterol (anti-katabolisk) giver dig mulighed for at bevare muskelvæv under sådanne barske forhold og samtidig påvirker kroppens beta-receptorer effektivt og derved fremskynder forbrændingen af ​​fedt i væv. Men stadig er dette langt fra den sikreste ordning (så det er meget muligt at optjene et afslag på dit eget hormonelle system i udviklingen af ​​din egen T3 og bruge hele dit liv på piller med sin kunstige analog), men af ​​alle lægemidlerne tilgængelig, er dette den mest effektive pakke.

Yohimbine og Clenbuterol

En hel del mennesker er meget positive over for dette bundt. Yohimbine blokerer de dårlige alfa-receptorer i kroppen, der interfererer med fedtforbrænding, mens clenbuterol tværtimod stimulerer de gode beta-receptorer. Vi får en sådan situation, hvor ulvene fodres, og fårene er i sikkerhed. Processen med at tabe sig accelereres betydeligt.

ECA (efedrin, koffein og aspirin)

Sandsynligvis en af ​​de bedste kombinationer "før træning" under "tørre" forhold. Men desværre er det ulovligt på Den Russiske Føderations territorium, fordi komponenten "efedrin" er forbudt. Du kan undgå og købe bronchodilator (20 ml bronchodilator + 2 tabletter koffein + en halv tablet aspirin), men det er ikke helt det, du har brug for.

Men hvad hvis du kombinerer alt på én gang?

Dette er en meget dårlig idé. Du vil begynde at have problemer med dit hjerte, blodtryk og generelle tilstand, fordi mange af disse stoffer påvirker centralnervesystemet, produktionen af ​​adrenalin, virkningen af ​​alfa- og beta-receptorer og redoxprocesser i celler. 1-2 stoffer er stadig tilladt at kontrollere. Hvis mere, er det som at spille russisk roulette. Dette er bare fjollet.

Og det er bedre at helt afstå fra at bruge specielle acceleratorer til tørring! Jeg har længe været overbevist om, at de alle har en "midlertidig effekt", det vil sige, de fungerer kun, så længe du bruger dem, og så kommer det "tabte fedt" tilbage. Hvis du ikke konkurrerer, hvor jeg skulle have en midlertidig effekt i en dag, men leve et fuldt liv hele året rundt, så er et permanent resultat vigtigere for dig, ikke et midlertidigt resultat! Jeg ved, at mange vil svare som svar: "Her vil jeg tørre ud ved hjælp af en fedtforbrænder, og så vil jeg bevare min form!" Det er løgn! Det bliver ikke sådan! De, der leder efter nemme måder, vil aldrig være i stand til at holde sig i god form hele tiden, fordi de aldrig har lært at gøre det.

Du kan indrømme en kop stærk kaffe uden sukker før cardio. Ikke mere. Hovedresultatet skal opnås med de rigtige spisevaner! Bemærk, jeg siger ikke ordet "diæt", men jeg siger "spisevane", fordi enhver diæt er et midlertidigt fænomen, og du vil ikke midlertidigt, men permanent! At opnå et permanent magert udseende er kun muligt ved hjælp af konstante spisevaner, det vil sige over tid vil du lære at spise lidt kulhydrater og fedt, men en masse proteiner, grøntsager og frugt. Det er slet ikke så svært, hvis man gradvist går hen imod det. Det kan være lækkert og slet ikke opfattes som en diæt.

Populær af emne.