Hvilke Muskler Svinger Håndledsekspanderen

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Muskler Svinger Håndledsekspanderen
Hvilke Muskler Svinger Håndledsekspanderen

Video: Hvilke Muskler Svinger Håndledsekspanderen

Video: Hvilke Muskler Svinger Håndledsekspanderen
Video: Forearm extensor muscles 2024, Kan
Anonim

Mange atleter undervurderer fordelene ved en håndledsekspander til at pumpe musklerne i hånden og underarmen op. Mange benægter endda enhver fordel ved det og stoler på træning med håndvægte og en vægtstang. Imidlertid er en simpel gummiring ikke mindre gavnlig end specielle maskiner, når du arbejder med et stort antal sæt og reps.

Hvilke muskler svinger håndledsekspanderen
Hvilke muskler svinger håndledsekspanderen

Instruktioner

Trin 1

Mange almindelige mennesker tror, at håndledsekspanderen udelukkende pumper musklerne i håndfladen uden at påvirke udviklingen af underarmens muskler overhovedet. Det er det dog ikke. Komprimering af håndfladen engagerer musklerne i fingre, underarm, hånd og håndled. Og hvis du tilpasser dit underarms træningsprogram lidt, kan du få meget bedre resultater. I den indledende fase skal bodybuilder udelukke alle underarmsøvelser undtagen øvelser med en ekspander. En avanceret bodybuilder skal desuden træne deres muskler på ikke-træningsdage.

Trin 2

Som allerede nævnt, når håndfladen er klemt, er alle muskler i håndfladen og underarmene involveret. Naturligvis bruges fingermusklerne mere effektivt, når man arbejder med ekspanderen. Derfor, når du besøger gymnastiksalen med det formål at helbrede og kropsforme, er det nødvendigt at stimulere håndfladen fuldt ud. Også arbejde med en ekspander for udholdenhed "til fiasko" har en stimulerende virkning ikke kun for underarmens muskler, men også for hele kroppens tone. Når alt kommer til alt er fingerstimulering god for hjernen og psyken, og hvad der er godt for sindet og nervesystemet er godt for hele kroppen.

Trin 3

Træning med en håndledsekspander skal være opmærksom på de atleter, i hvis sportsgrebsstyrke ikke er af ringe betydning - i brydning, i tennis eller i hegn. Yderligere øvelser med en ekspander i din fritid fra grundlæggende træning vil være gavnlige om en måned - styrken af greb og håndtryk øges mærkbart.

Trin 4

Når du bruger en udvidelse, skal nogle funktioner tages i betragtning. Du skal presse ringen i et gennemsnitligt tempo: 1-2 sekunder. Til komprimering og det samme til afbinding. I nærvær af en justerbar fjeder vælges modstandskraften, så det efter 30-60 sekunder ikke længere var muligt at komprimere den yderligere. For hver hånd skal du lave 4-6 sæt. Hvil mellem hvert sæt i 2-4 minutter. Det er bedre at opdele træning i lette og hårde træningsprogrammer. Hvil mellem træning 2 dage, mellem hård træning - mindst 5 dage.

Trin 5

For at træne håndudholdenhed kan du bruge en simpel ekspander i form af en gummiring. Klemning og frakobling kan udføres i lang tid, i ethvert tempo til enhver tid, flere gange om dagen. Hardy fingre er afgørende for folk fra forskellige erhverv: klatrere, musikere, cyklister og mere. Regelmæssig træning med håndledsekspander hjælper folk med lignende erhverv, at deres hænder er blevet bedre lydige, ikke trætte og ikke følelsesløse. Øvelser med en gummiring anbefales til patienter for at genoprette mobiliteten i hænderne efter kvæstelser og kvæstelser. Ældre - til forebyggelse af smerter i hænder og håndled, når de er overbelastede.

Anbefalede: