Sådan Svinger Du Biceps Uden Håndvægte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Biceps Uden Håndvægte
Sådan Svinger Du Biceps Uden Håndvægte

Video: Sådan Svinger Du Biceps Uden Håndvægte

Video: Sådan Svinger Du Biceps Uden Håndvægte
Video: Train Your Biceps At Home | NO WEIGHTS 2023, December
Anonim

Biceps er en af de første ting, som nybegynderatleter er opmærksomme på under deres træning. Store, kraftige biceps er enhver mands drøm. For at pumpe dem op anbefales håndvægte i deres fordel. Men hvis der ikke er nogen måde at bruge dem på, er det meget muligt at svinge biceps uden håndvægte.

Sådan svinger du biceps uden håndvægte
Sådan svinger du biceps uden håndvægte

Er det nødvendigt

  • - bar
  • - vandret bjælke
  • - E-Z bar

Instruktioner

Trin 1

Brug en E-Z vægtstang. På grund af den buede stangs karakter giver den en mere behagelig håndledsposition end en lige stang. Tag det med et lige greb. Stå lige med skuldrene tilbage. Løft bjælken, indtil dine næver rører ved kravebenet. Sænk det langsomt. Gentag denne øvelse i seks sæt på syv til otte gentagelser.

Trin 2

En af de mulige måder at pumpe biceps op er også en vandret bjælke. Med høje reps og sæt og hængende vægt fra bæltet kan du øge din biceps ved hjælp af et lige eller omvendt greb. Grib den vandrette bjælke med et smalt greb, og træk dig langsomt op og kontroller bevægelsen langs hele dens amplitude. Nøglen til denne øvelse er at fokusere på at gøre det med biceps muskler. Lav syv til otte sæt med hver ti til tolv reps.

Trin 3

Hvis begge ovenstående metoder ikke er mulige, skal du bruge en lige vægtstang. Tag det i dine hænder med et enkelt greb, og løft ved hjælp af samme teknik som med E-Z-stangen. Stræk dine biceps med kraft. Gør fem til seks tilgange, hver med otte gentagelser.

Anbefalede: