Sådan Svinger Du Biceps

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Biceps
Sådan Svinger Du Biceps

Video: Sådan Svinger Du Biceps

Video: Sådan Svinger Du Biceps
Video: Сначала звали в сауну, а потом позвали на свинг! И это было прекрасно! Сальса-роман ч. 35 2024, Kan
Anonim

Visitkortet til enhver atlet er biceps. Når han bøjer armen, hælder han i en stram "kugle" og taler om styrken hos en mand. Hvis du er nybegynder i muskelpumpe, og du vil have en smuk og stærk biceps, så er her et par enkle tip og nogle enkle øvelser, som du kan lave derhjemme.

Sådan svinger du biceps
Sådan svinger du biceps

Er det nødvendigt

Barbell, håndvægte

Instruktioner

Trin 1

På trods af den åbenlyse bekvemmelighed ved hjemmetræning er det bedst at gøre dem i gymnastiksalen. der er alt det nødvendige udstyr, og du kan til enhver tid ty til en træners kompetente hjælp.

Trin 2

Læg ikke biceps med et stort volumen af belastninger, den ideelle teknik til at udføre øvelsen er vigtig her. Biceps er en lille muskel, der kræver omhyggelig træning.

Trin 3

Vælg vægten af vægtene på en sådan måde, at du kan udføre det indstillede antal gentagelser med den største færdighed.

Trin 4

Vælg to øvelser nedenfor og lav to sæt med 8-12 gentagelser i hver øvelse. Træn dine biceps en gang om ugen til enhver tid, der passer dig.

Trin 5

Stående barbell krøller. Tag fat i vægtstangen med et medium greb og hæv den langsomt og kontrolleret til brystniveau. Drej dine hænder i den modsatte retning fra dig, dette hjælper med at strække biceps så meget som muligt og fremskynde dets vækst. Sæt langsomt barbell tilbage i startpositionen. Undgå at ryste i kroppen, og hold ryggen lige.

Trin 6

Alternative stående håndvægtkrøller. Tag to håndvægte med samme vægt og stå lige op. Dette er startpositionen. Bøj den ene arm langsomt. Håndvægten skal løftes med bicepsens anstrengelse - sving ikke kroppen, på denne måde fjerner du belastningen fra muskelen. Når du har lavet en tydelig pause, skal du returnere håndvægten til sin oprindelige position. Foretag den samme bevægelse med den anden hånd. Dette vil være en gentagelse.

Trin 7

Koncentreret biceps krøller. Sid på kanten af en bænk med dine ben brede fra hinanden. Læg din hånd på det indre lår, sænk hånden, så albuen er under knæet. Løft håndvægten op med en isoleret biceps-kraft, bøj biceps og stræk derefter armen ud. Isoleret indsats betyder, at du kun skal træne med bicepsstyrke uden at flytte noget af belastningen til andre muskler i kroppen.

Trin 8

Følg disse tip, og meget snart bliver du ejer af en smuk og kraftig biceps.

Anbefalede: