Sådan Svinger Du Den Nedre Og øvre Mavemuskel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Den Nedre Og øvre Mavemuskel
Sådan Svinger Du Den Nedre Og øvre Mavemuskel

Video: Sådan Svinger Du Den Nedre Og øvre Mavemuskel

Video: Sådan Svinger Du Den Nedre Og øvre Mavemuskel
Video: Muscles of the Anterior Abdominal Wall - 3D Anatomy Tutorial 2023, December
Anonim

Problemerne med en "afrundet" mave er især relevante om sommeren, når piger så vil flagre i åbne toppe. En smuk figur skal sørges for på forhånd. Begynd at udføre øvelserne nu, så du senere ikke behøver at skjule dine mangler.

Sådan svinger du den nedre og den øvre del af maven
Sådan svinger du den nedre og den øvre del af maven

Instruktioner

Trin 1

Udfør et sæt øvelser om morgenen, to timer efter et måltid og en time før det. Det anbefalede antal træningsprogrammer om ugen er mindst 2-3 gange. Hvis du træner oftere, kan dine muskler ikke komme sig.

Trin 2

Før du starter øvelsen, skal du sørge for at varme op. Dette kan være danserobic, løb på stedet eller på et løbebånd. Du kan udskifte dem ved at køre på en stationær cykel. Ellers kan kolde muskler blive såret. Derudover brændes fedt under opvarmningen i hele kroppen, inklusive i underlivet.

Trin 3

Lig på ryggen på gulvet, hæv dine ben bøjet i en vinkel på halvfems grader. Læg dine hænder bag hovedet. Prøv at nå venstre knæ med din højre albue og omvendt. Så du træner ikke kun den øverste sektion, men også de skrå mavemuskler.

Trin 4

Lig på gulvet, hold hænderne i låsen bag på hovedet, bøj dine ben ved knæene. Stræk din hage glat til dine knæ. Sørg for, at det er pressen, der er anstrengt. Øvelsen skal udføres langsomt, indtil der mærkes en brændende fornemmelse i underlivet. Dette lægger stress på underlivet. For også at bruge den øverste del skal du trække knæene op til hagen på samme tid.

Trin 5

Læg på gulvet. Løft dine arme og ben på samme tid, og prøv at nå dine bryster med dine knæ. Se din koordination for at udføre øvelsen korrekt.

Trin 6

Den bedste træning for underlivet er benløftet. Du kan gøre det, mens du ligger på gulvet eller på en bænk. Løft langsomt dine lige ben til en vinkel på halvfems grader, og sænk dem også langsomt. Undgå at rykke dine ben. Sørg for, at musklerne i den nedre sektion fungerer, og ikke den øverste.

Trin 7

Hvis du har en bar, skal du bruge den. Hæng på det og begynd at hæve dine lige ben til en vinkel på halvfems grader. Hold dine hæle sammen og dine knæ lige. For de utrænede kan denne øvelse være for vanskelig. For at gøre det lettere at gøre det skal du hæve dine ben bøjet i knæene.

Trin 8

For kun at have en flad mave skal øvelserne udføres i højt tempo og gøre mange gentagelser. Men for at musklerne skal skille sig ud i lindring, skal du indlæse dem så meget som muligt i et langsomt tempo. Antallet af tilgange og gentagelser vælges individuelt. Men du bør ikke gøre mindre end 3-4 sæt med 10 gentagelser.

Trin 9

Hvis lettelsen ikke vises i lang tid, skal du også tænke på kosten. Når alt kommer til alt er smukke terninger måske ikke synlige under et lag fedt.

Anbefalede: