Hvordan Man Hurtigt Bygger Biceps

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Bygger Biceps
Hvordan Man Hurtigt Bygger Biceps

Video: Hvordan Man Hurtigt Bygger Biceps

Video: Hvordan Man Hurtigt Bygger Biceps
Video: How to Get Bigger ARMS - 2 Best Exercises to Grow Big Biceps 2024, Kan
Anonim

Begynder bodybuildere undrer sig over, hvordan man hurtigt bygger biceps. Dette emne er også af interesse for atleter, der har været engageret i lang tid, men som ikke har formået at opnå en signifikant stigning i disse muskler.

Hvordan man hurtigt bygger biceps
Hvordan man hurtigt bygger biceps

Biceps med imponerende størrelse er en indikator for en bodybuilders fremragende fysiske form. Men ikke alle mennesker, der er glade for styrkesport, kan prale af et seriøst volumen af disse muskler. Årsagen til dette er den forkerte tilgang til træning.

Drop-by-drop-metoden til vægttab er meget effektiv til pumpning af biceps. I begyndelsen af træningen skal du selv vælge et sportsudstyr med en maksimal vægt, som du kan løfte 10-12 gange. Efter det første sæt skal vægten reduceres med 5-10 pund, derefter skal øvelsen gentages.

Før den tredje tilgang skal du vælge skaller endnu lettere. Brug af denne metode giver dig mulighed for at pumpe dine biceps godt, øge dem i volumen og gøre dem mere fremtrædende.

Øvelser til hurtigt at opbygge biceps og øge deres tone

Grib stangen med et omvendt greb. Benene skal være strengt skulderbredde fra hinanden, albuerne skal presses mod kroppen så tæt som muligt og ligge ned, benene strækkes lige. Placer projektilet på hofterne.

Løft det til brystet med let bøjede arme, og sænk det derefter til dets oprindelige position. Udfør øvelsen langsomt. Hovedet kan ikke løftes før slutningen af tilgangen.

Den næste øvelse udføres på en bænk, mens du sidder. Placer dine hænder på projektilet med et direkte greb. Løft den op, indtil hænderne og underarmene møder skuldrene. Sæt den derefter tilbage til sin oprindelige position.

Når du laver bicepsøvelser med håndvægte, skal du have en skråbænk. Du skal sidde på den i en vinkel på 45 grader. Hænder med skaller skal hænge frit, håndfladerne udad, væk fra kroppen. Pres dine albuer fast til dine sider, løft samtidigt håndvægtene til dine skuldre. Sænk dem langsomt.

Hvad skal jeg undgå, når jeg træner?

Træn ikke med et lige håndled. Det er bedst at vippe barbell lidt nedad, før du bruger den. Vær mere opmærksom på muskelarbejde end at øge belastningen. Langsom træning og velvalgte belastninger giver gode resultater, så du hurtigt kan pumpe din biceps op.

Motion kan ikke være effektiv uden faktorer som en afbalanceret diæt og tilstrækkelig hvile. Muskelmasse øges straks efter træning, da atleten genvinder sin styrke. En vigtig faktor er den maksimale mulige eliminering af stressende situationer og opretholder en sund og målt livsstil.

Hvis en bodybuilder har været under stress i lang tid, producerer hans endokrine system store mængder cortisol. Det er et hormon, der stimulerer muskeltab og fedtopbevaring.

Anbefalede: