Hvordan Man Hurtigt Bygger Brystmuskler Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Bygger Brystmuskler Derhjemme
Hvordan Man Hurtigt Bygger Brystmuskler Derhjemme

Video: Hvordan Man Hurtigt Bygger Brystmuskler Derhjemme

Video: Hvordan få sixpack på 10 minutter! 2022, December
Anonim

Hvordan starter man hurtigt brystmuskler derhjemme? Der er ingen nem løsning på dette problem. Vores muskler består af to typer fibre - "hurtig" og "langsom". "Hurtige" fibre giver eksplosiv styrke og "langsom" udholdenhed. Og de vokser efter deres navn. Således bør træning rettes mod den brystmuskelgruppe, der reagerer hurtigere på tilstrækkelige belastninger. Vi tilbyder flere øvelser, hvor du opnår det ønskede resultat.

Hvordan man hurtigt bygger brystmuskler derhjemme
Hvordan man hurtigt bygger brystmuskler derhjemme

Er det nødvendigt

Stor hoppende bold, håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Så tag bolden, fastgør den sikkert ved at placere den på sofaen eller andet møbel. Tag en vandret position på kuglen, hvil på den med din øvre ryg, spred dine ben bredt, placer dine fødder på gulvet med hele deres overflade. Løft håndvægtene over brystet. Hold dem i lige arme. Spred håndvægte til siderne. Når du har lavet en rille i bundpunktet, skal du bringe dem tilbage til deres oprindelige position. Så gør 2 sæt med 20 reps.

Trin 2

Den næste øvelse af komplekset er en håndvægtbænkpres på en kugle i en skråning. Tag den samme position som i det første tilfælde, men hold nu håndvægtene i bøjede arme ved skuldrene. Klem håndvægtene op, sæt dem på lige arme, vend derefter langsomt og under kontrol tilbage til deres oprindelige position. Lav 2 sæt med 20 reps.

Trin 3

Det bedste resultat kan opnås, hvis du øver i superset-tilstand, dvs. udføre en tilgang af den første og anden øvelse uden afbrydelse. Efter at have hvile i et minut, lav det andet supersæt.

Trin 4

Gennemfør komplekset og lav den sidste øvelse, dvs. håndvægt bænkpres på bolden liggende. Gå tilbage til en vandret position på bolden, hold håndvægtene på bøjede arme. Klem håndvægtene lige op, ikke på tværs af siderne. Sæt dine arme tilbage til deres oprindelige position. Lav 2 sæt med 20 reps.

Trin 5

Du kan nemt lave disse øvelser derhjemme. Den nødvendige opgørelse tager ikke meget plads, og du kan nemt klare dette program. Udfør komplekset mindst to gange om ugen, og efter en måned begynder dine brystmuskler at ændre sig til det bedre.

Populær af emne.