Ideel Brystøvelse, Eller Hvordan Man Bygger Brystmuskler

Indholdsfortegnelse:

Ideel Brystøvelse, Eller Hvordan Man Bygger Brystmuskler
Ideel Brystøvelse, Eller Hvordan Man Bygger Brystmuskler
Video: Ideel Brystøvelse, Eller Hvordan Man Bygger Brystmuskler
Video: Adele - Hello 2023, Februar
Anonim

I dag vil vi fokusere på brystmusklerne. Jeg vil fortælle dig om den enkleste, grundlæggende og almindeligt kendte øvelse for brystmusklerne, som du skal have i dit træningsprogram.

Ideel brystøvelse, eller hvordan man bygger brystmuskler
Ideel brystøvelse, eller hvordan man bygger brystmuskler

Ideel brystøvelse. Ingen anden øvelse er påkrævet

I dag vil jeg dele med dig den perfekte brystøvelse. Mange mennesker i gymnastiksalen finder ud af, at denne muskelgruppe halter bagefter hos de fleste atleter, især hos atleter, der træner uden at bruge anabolske steroider. Jeg vil fortælle dig om den enkleste, grundlæggende og almindeligt kendte øvelse for brystmusklerne, som du skal have i dit træningsprogram - dette er en skrå bænkpresse. Hvorfor vægtstænger, ikke håndvægte. At trykke på håndvægte er også en glimrende øvelse, men når man har nået store arbejdsvægte, kan der opstå problemer med at smide dem i den oprindelige startposition. Nu vil jeg fortælle dig, hvorfor lige skråpressen, da den nederste del af brystet fungerer i øvelser til triceps (push-ups på de ujævne barer og push-ups fra bænken), så er vores opgave at pumpe den mest effektive del af brystmuskulaturen - dette er den midterste og øverste del, som bruges perfekt i pressestangene på en skrå bænk. Mange atleter, der hovedsagelig beskæftiger sig med farmakologi, fremmer det maksimale antal isolationsøvelser for brystmusklerne, såsom: "sommerfugl", crossover-information, ledningsføring, alle disse øvelser er absolut ubrugelige til naturlig bodybuilding, kun grundlæggende øvelser er afgørende her. Ja, der er også et tryk på en vandret bænk, som alle elsker så meget. Men denne øvelse inkluderer mange hjælpemuskelgrupper og reducerer vægten af ​​pumpning af brystmusklerne.

Øvelsen udføres på en skrå bænk, ideelt set 45 grader, men fra 35 grader er tilladt, benene skal være fast på gulvet, nedre ryg skal have en naturlig let afbøjning, det er ikke nødvendigt at trykke det mod ryggen, eliminerer risikoen for skade. Grebet er ret bredt, så når man sænker, er hånden i niveau med albuen. På det laveste punkt berører vi stangen på det sted, hvor kravebenet ender, det vil sige på den øvre del af brystmuskulaturen. Albuerne er strengt mod siderne, du behøver ikke at presse dem mod kroppen. I arbejdssæt skal du udføre 6 til 10 reps pr. Fiasko i maksimalt 2 sæt med ca. 4 minutters hvile, ikke mere end en gang om ugen. Dette vil være helt nok til at pumpe brystmusklerne. Ja, i slutningen af ​​træningen vil du ikke føle et stærkt blodskud, men vores opgave er at forhindre ødelæggelse af muskler i at overarbejde dem med isolerende øvelser. Husk, vær venlig aldrig at lave bænkpres, aldrig, en sådan teknik øger chancerne for skade stærkt.

Tak fordi du læste min artikel til slut, dette er mit første arbejde, hvis du kunne lide det, så abonner på min kanal. Dernæst vil jeg tale om andre ideelle øvelser og meget mere. Held og lykke i sport, vi ses snart!

Populær af emne.