Hvordan Man Vælger Dykkerudstyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Dykkerudstyr
Hvordan Man Vælger Dykkerudstyr

Video: Hvordan Man Vælger Dykkerudstyr

Video: Hvordan Man Vælger Dykkerudstyr
Video: First 5 Pieces Of Dive Gear For New Divers To Buy 2024, Kan
Anonim

Dykning ned til dybden, selv i varmt hav, er et akut problem ikke kun for en dykkerudstyr, men også om hans udstyr - tøj til dykning. Det er nødvendigt at vælge udstyr til dykning under hensyntagen til de betingelser, hvor du primært vil dykke.

Hvordan man vælger dykkerudstyr
Hvordan man vælger dykkerudstyr

Instruktioner

Trin 1

For turistdyk til dybder på 5-6 meter i Tyrkiet, Emiraterne eller Egypten er strandbadebukser og badetøj velegnede. Hovedårsagen til, at du har brug for udstyr, er faren for hypotermi, så du bør glemme dine almindelige sportsbukser og badetøj, hvis du er dykker eller dykker.

Trin 2

Det skal dog bemærkes, at selv for at dykke i det sydlige og lave Røde Hav, skal du helt sikkert klæde dig varmt. Allerede i dybder på 6-10 meter kan du mærke effekten af "termoklinen" - når de tættere og koldere dybe ikke blandes med de varme overfladelag af havvand. Temperaturfaldet i et lag på 20-25 cm kan være 15-20o - dit hoved og din torso vil være varme, og dine ben vil være meget kolde.

Trin 3

Ved temperaturer op til 21 ° C skal du vælge en "våd" våddragt, der får vand, når den nedsænkes. Din krop fryser ikke på grund af det faktum, at vandet, der kommer inde i våddragten, bliver varm, men ikke strømmer ud af det. Disse dragter er lavet af skumgummi - neopren, som ikke tillader vand at cirkulere indeni og køle ned. Sådanne dragter kan være med knæ- og ankel-længde bukser, hvilket gør det muligt at bruge dem med specielle”støvler”, som også er syet af neopren.

Trin 4

For dybdykning ved temperaturer på 15-20 ° C og isdykning har du brug for en "tør" våddragt, hvor vand ikke cirkulerer over kroppens overflade, og huden forbliver tør. Vælg et snit, der tager højde for figurens særegenheder, så dragten passer tæt til kroppens overflade, men giver dig mulighed for at bære flere lag undertøj under den. Fås i neopren- og trilaminatmodeller med drypdæmmemembraner. Omkostningerne ved en sådan dragt vil selvfølgelig være flere gange højere end en "våd" en.

Trin 5

Til undertøj, når du dykker i en "tør" dykkerdragt, skal du bruge et specielt tætsiddende kropstermisk undertøj. Den er lavet af blandet garn med tilsætning af naturlige uldfibre. Ved at justere antallet af lag kan du komfortabelt bruge tørdragten i forskellige dybder og temperaturer.

Anbefalede: