Hvordan Man Vælger En Sport Til Et Barn

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Sport Til Et Barn
Hvordan Man Vælger En Sport Til Et Barn

Video: Hvordan Man Vælger En Sport Til Et Barn

Video: Hvordan Man Vælger En Sport Til Et Barn
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2023, December
Anonim

Træning hjælper med at opbygge udholdenhed, bygger kroppen og bygger karakter. De hjælper barnet med at blive mere selvsikker og klare vanskeligheder og frygt. Og teamsport lærer, hvordan man bygger relationer i et hold.

Hvordan man vælger en sport til et barn
Hvordan man vælger en sport til et barn

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du vurdere dit barns helbred, kapacitet og evner. Hvis du planlægger en sportskarriere, er det bedst at foretrække CYSS eller olympiske reserveskoler. Der arbejder kvalificerede trænere og sportslæger, der vil være i stand til at tilbyde en fuldgyldig sportsuddannelse og samtidig overvåge barnets sundhed.

Trin 2

Planlæg dit budget. Overvej alle træningsomkostninger og eventuelle rejse til konkurrencer. Hvis barnet har tid til at vænne sig til sportsaktiviteter og holdet, og på grund af økonomiske vanskeligheder bliver han nødt til at forlade sektionen, kan dette blive et alvorligt psykologisk traume.

Trin 3

Hvis du ikke er sikker på, om dit barn kan lide at dyrke en sport, eller hvis du ikke ved, om han vil være i stand til at modstå stress, skal du vælge den ikke-professionelle sektion i skolen. Og også kan du kontakte udviklingscentre eller stadioner i nærheden af dit hjem. I disse institutioner er belastningen ikke særlig stor, og dit barn vil være i stand til korrekt at vurdere sin styrke.

Trin 4

Beslut om dit barn vil dyrke sport individuelt eller som et hold. Holdsektioner er velegnede til de børn, der har vanskeligheder i forhold til jævnaldrende. De vil udvikle færdigheder til at interagere med andre børn. Men i tilfælde af at vanskelighederne i forholdet til holdet består i overdreven aggression, så er en beroligende sport eller aktiviteter, hvor aggression frigives, såsom boksning, egnet til barnet. Og også en teamsport er velegnet til omgængelige og åbne børn.

Trin 5

Vælg mellem gruppesport til volleyball, håndbold eller basketball. Næsten alle holdsport er velegnede til drenge, forudsat at der ikke er nogen fysiske begrænsninger eller medicinske kontraindikationer. Du kan begynde at træne i sådanne sektioner fra du er 5 år.

Trin 6

Vælg en poolaktivitet, hvis dit barn er hyperaktivt, astenisk eller følelsesmæssigt. Der er praktisk talt ingen kontraindikationer for at træne i vand, desuden har de en gavnlig virkning på hele kroppen, styrker musklerne og udvikler en god kropsholdning.

Trin 7

Hvis du vil udvikle koordinering, stærke vilje karaktertræk, disciplin, give barnets bevægelser nøjagtighed og rytme, lære at orientere sig i rum og tid, foretrækker hegn, sportsdans, wushu og skiløb.

Trin 8

Til udvikling af alle muskelgrupper, koordination, fleksibilitet, nåde og harmoni, tilbyder dit barn gymnastik. Denne sport kan praktiseres fra en alder af tre, og derudover er den grundlæggende og kan tjene som en god forberedelse til overgangen til næste sportsfase.

Trin 9

Hvis du vil have dit barn til altid at kunne stå op for sig selv, skal du lære at reagere hurtigt og kontrollere sin krop godt, send ham til kampsportafdelingen. Der vil han være i stand til at smide de akkumulerede følelser ud og lære at kontrollere aggression.

Anbefalede: