Hvordan Man Lærer Rulleskøjteløb Til Et Barn

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer Rulleskøjteløb Til Et Barn
Hvordan Man Lærer Rulleskøjteløb Til Et Barn

Video: Hvordan Man Lærer Rulleskøjteløb Til Et Barn

Video: Hvordan Man Lærer Rulleskøjteløb Til Et Barn
Video: Soy Luna: Lær at stå på rulleskøjter #1 - Disney Channel Danmark 2023, December
Anonim

At lære børnene at rulleskøjte er ret simpelt. Til støtte for dette blev der skrevet et kapitel fra M. Fedorovs bog "Den olympiske mester i de første tre år af livet", der kaldes "ruller". For at gøre læring let og hurtig bør barnet kun være interesseret, for eksempel ved det faktum, at det vil være muligt at ride med mor eller far hver aften.

Hvordan man lærer rulleskøjteløb til et barn
Hvordan man lærer rulleskøjteløb til et barn

Instruktioner

Trin 1

Barnets beskyttelse er hans helbred. Valget af rulleskøjter spiller en enorm rolle, og det er værd at nærme sig ansvarligt. Det er vigtigt at huske, at et barn vil køre med et sæt ruller i et år eller to, men han har brug for et sæt ben gennem hele sit liv. Det er af denne grund, at du skal vælge ruller med særlig kræsning og ikke glemme, at der skal være god lateral støtte.

Trin 2

Du kan heller ikke undvære beskyttelse og hjelm. Dette bør være en selvfølge for forældrene, da barnets sundhed afhænger nøjagtigt af rullernes kvalitet og tilgængeligheden af den korrekte beskyttelse, som ikke kun skal være med velcro, men lavet med strømpe. Vælg et godt beskyttelsessæt.

Trin 3

En person, der allerede ved, hvordan man gør det, kan hjælpe et barn med at lære at skøjte godt og føle sig selvsikker på rulleskøjter. Det ser ud til, at kun denne mulighed kan være den eneste korrekte. Men hvorfor løber så mange mødre og farer på gaden, i pladser og parker efter børn, der tager deres første skridt på dette område? Forældre foreslår noget, råber og beder om at gentage bevægelserne bag dem, det er bare et paradoks - de er i sko, og et barn på rulleskøjter er en "uoverensstemmelse"! For at gøre alt rigtigt er det til at begynde med bedre at lave et par, slet ikke svære øvelser, der hjælper barnet med at vænne sig til et nyt objekt på fødderne og føle balance. Rullerne skal sættes ordentligt på og strammes (du skal ikke glemme beskyttelsen). Så er det nødvendigt at holde barnet, indtil det kan sætte benene parallelt og ikke bevæge dem frem og tilbage.

Trin 4

Efter lidt tillid er opnået, er det vigtigt at hjælpe med at tage de første skridt, nemlig at bevæge sig lidt frem og tilbage, sætte sig ned og prøve at bøje sig og vende om.

Trin 5

Du bør bestemt vise dit barn, at der er en bremse bag på rullerne, som nogle gange kan spille en ret stor rolle. Det er vigtigt at forklare, at du også skal falde korrekt.

Anbefalede: