Sådan Lærer Du Et Barn At Stå På Ski

Sådan Lærer Du Et Barn At Stå På Ski
Sådan Lærer Du Et Barn At Stå På Ski

Video: Sådan Lærer Du Et Barn At Stå På Ski

Video: Sådan Lærer Du Et Barn At Stå På Ski
Video: Lær at løbe på ski når du er 5 år 2024, Kan
Anonim

Langrend er et af de mest vidunderlige udstyr til at forbedre børns sundhed i alle aldre. Denne form for sport er inden for ethvert barns magt og kræver ingen særlige forhold.

Sådan lærer du et barn at stå på ski
Sådan lærer du et barn at stå på ski

Du kan starte skiløb fra 2-3 år, den vigtigste betingelse er den lille skiløbers ønske og bevarelsen af barnets positive humør og lyst til at komme tilbage på ski. Til den første skiløb med babyen på et velrullet spor er gevindskårne ski egnet - de tillader ikke fødderne at glide.

Den maksimale skilængde beregnes som følger - barnets højde plus 15 centimeter. Det er vigtigt at måle dit barns højde, når du vælger ski med skistøvler. Pindene skal ikke være højere end barnets øre. De første træningsprogrammer udføres bedst uden pinde, så den uerfarne skiløber ikke bliver forvirret i dem. Så kan du gradvist give, men til en pind, og derefter begge dele.

Under træning er gradualitet vigtig - du behøver ikke straks at overbelaste barnet. Hvis han er træt eller bare ikke er i humør i dag, skal du straks tage dine ski af. Ellers vil han ikke have lyst til at komme op på banen i de næste lektioner. Tillad dit barn at stå på ski, hvad han vil - dette vil udvikle ønsket om at træne videre i ham. Og hvis der er et ønske, så vil fremskridtene inden for færdigheder være meget hurtige.

Faldet. Vis barnet i form af et spil, hvordan det falder korrekt - til den ene side, startende fra benene, dvs. benene begynder først at kollapse, derefter overkroppen. Således falder vægten af barnets krop ikke på hænderne.

Billede
Billede

Gå med løfteski Bevægelse sker til højre eller til venstre ved at gå fra en ski til en anden. Sørg for, at ski ikke vikles sammen.

Billede
Billede

Vender på plads med overskridelse af hæle. Det er nødvendigt at udføre drejningen i etaper: 1 - hæv tåen, tag den udad i en vinkel på 30-45 °, sænk den; 2 - gentag den samme handling med en anden ski, sæt den til den første.

Billede
Billede

Øvelse "Scooter" udføres på et skispor, men et ben - uden ski. Tag først af med foden i bagagerummet, og skub med foden på ski. Derefter er det nødvendigt at opnå den største glide på ski.

Billede
Billede

Post med lav nedstigning. For det første laves en efterligning af et stativ på plads: i en squat griber de skindene under knæene, mens de trækker armene fremad. Gentag øvelsen på banen efter løbet. Så tag denne holdning på nedstigningen.

Billede
Billede

Plovbremsning udføres ved at sprede skihælene til siderne og bringe tæerne sammen, så de ikke krydser.

Anbefalede: