Sådan Lærer Du At Stå På Dine Hænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Stå På Dine Hænder
Sådan Lærer Du At Stå På Dine Hænder

Video: Sådan Lærer Du At Stå På Dine Hænder

Video: Sådan Lærer Du At Stå På Dine Hænder
Video: LÆR AT STÅ PÅ HÆNDER 2023, December
Anonim

Hvis du vil lære at stå på hænderne, skal du være forberedt på træning, for uden dem kan du ikke gå nogen steder. Dette element er meget brugt i træning, parkour, gymnastik, yoga og andre sportsaktiviteter. Før du begynder at træne, skal du tænke: "Hvorfor kan du ikke stadig stå på dine hænder, og hvad stopper dig?" Lad os overveje den teoretiske del af træning i håndstående.

Håndstanden udvikler mange muskler i kroppen og gør den mere fleksibel
Håndstanden udvikler mange muskler i kroppen og gør den mere fleksibel

Instruktioner

Trin 1

Mange begyndere er bange for at rette sig op, og herfra kommer de første fejl: armene er for brede og bøjede, skuldre og mave er sat tilbage. En person har endnu ikke en idé om, hvad der sker med benene, så først skal du koncentrere dig om at beregne tyngdepunktet.

Trin 2

I stående stilling på dit hoved kan du opretholde balance og ty til hjælp fra muskler. Imidlertid er ikke alles arme stærke nok til at holde deres kroppe oprejst. Derudover demotiverer nogle begyndere moralsk og forestiller sig at stå som en teknisk og fysisk vanskelig øvelse.

Trin 3

Tag det første skridt til din succes ved at indse en simpel sandhed: for en smuk håndstand behøver du kun at have kroppens tyngdepunkt strengt under støtten og intet andet.

Trin 4

Der er en forholdsvis enkel håndstandsposition kaldet "Candle". I dette tilfælde er tyngdepunktet let at holde over understøtningen. Træk i maven, og prøv ikke at skubbe dine skuldre fremad. Spred armene skulderbredde fra hinanden eller lidt smallere, og prøv ikke at bøje dem. Jo rettere armene er, desto bedre er støtten.

Trin 5

Når du har behandlet dine hænder, skal du håndtere tælleren. Her er et par muligheder: Placer dine hænder på gulvet fra siddende stilling. Skub derefter gulvet af med dine fødder og kast dem op. Den anden mulighed er også at hvile hænderne på gulvet, men fra en stående stilling. Skub derefter gulvet af med din venstre fod og smid dit højre ben bag dit hoved. På samme tid skal du prøve ikke at bøje dine ben.

Trin 6

Men når du allerede har lært at stå et "lys", bliver du nødt til at forbedre dig yderligere og finpudse balancen. Til dette er det meget praktisk at bøje dine ben ved knæene. Bøjning af dine ben øger stabiliteten ved at sænke dit tyngdepunkt. Derudover bliver din krop mere kompakt. Du er ikke længere bange for at falde og tænker ikke over det, da dine ben er i en position, klar til at falde. Og for at afslutte det, vil det være mere praktisk for dig at gå på dine hænder, lave push-ups og koncentrere dig.

Anbefalede: