Sådan Pumpes Dine Hænder Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Hænder Op
Sådan Pumpes Dine Hænder Op

Video: Sådan Pumpes Dine Hænder Op

Video: Razz Kast dine hænder op 01 (Nordisk MGP)(Kast dine hænder op) 2022, December
Anonim

Der er et stort antal øvelser til at pumpe musklerne i arme, ben, abs osv. Det er også muligt at pumpe hænderne op på flere måder, både ved brug af specielle skaller og uden dem.

Sådan pumpes dine hænder op
Sådan pumpes dine hænder op

Er det nødvendigt

  • - ekspander
  • - et par håndklæder

Instruktioner

Trin 1

Køb en kvalitetsekspander (kompressionsekspander eller håndled - et apparat til udvikling af styrken af ​​visse muskelgrupper). Når du vælger en ekspander, skal du prøve at klemme den flere gange i træk. Hvis du kan presse projektilet mere end 25 gange uden at hvile, har du brug for en hårdere ekspander. Projektilet er velegnet til dig, som du kun kan klemme 6-8 gange.

Trin 2

Gør push-ups fra gulvet, ikke på håndfladen, men på fingrene. Også for at styrke dine hænder skal du prøve push-ups fra gulvet og hvile på dine håndflader. Push-ups på denne måde er ikke lette - start først push-ups med den ene hånd, der hviler på håndfladen, og med den anden hviler på bagsiden af ​​håndfladen.

Trin 3

Træk håndklæder op. For at gøre dette skal du tage to håndklæder, dreje dem og smide dem over den vandrette bjælke. Når du gør disse pull-ups, vil du føle dine håndled strammes.

Trin 4

Pump dine hænder op med vægten og bordoverfladen. Placer underarmenes muskler ved at hæve og sænke den.

Populær af emne.