Hvordan Costa Rica Udførte Ved FIFA World Cup

Hvordan Costa Rica Udførte Ved FIFA World Cup
Hvordan Costa Rica Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Costa Rica Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Costa Rica Udførte Ved FIFA World Cup
Video: Switzerland v Costa Rica | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Kan
Anonim

Costa Rica-landsholdet før start af verdensmesterskabet blev betragtet som et af de svageste blandt de hold, der deltog i mesterskabet. Imidlertid tilbageviste centralamerikanernes spil mange væddemål og ekspertudtalelser.

Hvordan Costa Rica udførte ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Costa Rica udførte ved FIFA World Cup 2014

Efter lodtrækningen satte Costa Rica i samme gruppe med Italien, England og Uruguay, mange følte, at Costa Ricans ikke ville spille mere end tre kampe i verdensmesterskabet. Det skete dog anderledes.

I det første spil slog Costa Ricans Uruguay 3-1. Dette resultat bedøvede fodboldsamfundet. Sandt nok betragtede mange dette ikke som et mønster, men som en ulykke.

I det andet spil i gruppespillet tillod Costa Ricans ikke italienerne på banen. De fire gange verdensmestre så ærligt svage og hjælpeløse ud, og slutresultatet i kampen (1 - 0 til fordel for Costa Rica) fik Costa Ricans til at tale om hovedåbningen af mesterskabet. Efter to sejre over Uruguay og England havde Costa Ricas spillere allerede den bedste chance for at gøre det ud af dødsgruppen.

Costa Rica spillede den sidste kamp i kvartet D mod England. Nu kunne briterne ikke score noget til den strålende Navas. Den endelige score på mødet 0 - 0 placerede Costa Rica på førstepladsen i gruppen af død ved FIFA verdensmesterskabet.

I 1/8 sidste kamp mødtes Costa Rica med Grækenland. Kampens hoved- og ekstra tid sluttede uafgjort 1 - 1. Desuden måtte grækerne vende tilbage. Det skete kun i de sidste minutter af mødet. I straffesparkskonkurrencen var Costa Ricas spillere de heldigste. Det var dette hold, der gik videre.

I kvartfinalen indrømmede Costa Ricans ikke noget i regelmæssig og ekstra tid fra de hollandske spillere. Spillet sluttede igen med en række straffe, hvor europæerne var mere succesrige.

Costa Ricas fodboldspillere forlod turneringen efter kvartfinalen. Desuden er det værd at bemærke, at dette hold ikke tabte en enkelt kamp i regelmæssig og ekstra tid ved verdensmesterskabet. Dette resultat er triumferende for Costa Rica. Alle fodboldspillere, træner og teammedlemmer er nu de rigtige sportshelte i Costa Rica.

Anbefalede: